Gå til innhold

Sony Ericsson Vivaz, er mobilen bra?


Ztatic

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den er rimelig god på papiret om det er den typen telefon man har behov for, men jeg har inntrykk av at den har rimelig høy feilrate.

Fått med meg en del som klager på ustabil software og knot.

"Den er god når den virker som den skal", litt som Nokia sin N97 var ganske ofte.

Baserer dette utsagnet på ting jeg har hørt fra flere som har den selv og ting jeg har lest på diverse forum, så jeg har ingen personlig erfaring er offisielle undersøkelser her.

Det er i alle fall nok til at jeg vil anbefale deg å søke litt rundt på nettet for å se hva den generelle holdningen er angående feilraten.

Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg kan vel bekrefte det som ble nevnt her. Den har mye feilvare. Jeg har selv denne telefonen og kan vel ikke påstå at jeg er fornøyd med den. Kjøpte den så fort den kom i butikkene (april 2010) og har hatt den på reperasjon 2 ganger allerede. Den ene gangen pga at touch skjermen rett og slett helt plutselig ikke virket mer. Den hadde ikke gått i bakken eller vært ut for noen annet som kunne forårsaket dette. Den andre gangen den var inne, var det pga at lyden ikke fungerte. Når noen ringte til meg kunne jeg nesten ikke høre hva de sa. Da var det høytalerne som var ødelagt.

 

Så jeg ville ikke kjøpt denne mobilen igjen dersom jeg hadde valgt på nytt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+712324

den er god på 2 ting, bra kamera og opptak i hd720p, ellers er os til denne døende (symbian) få apps og generelt treg, krasjer ofte, fryser og kan ikke stole på den..

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...