Gå til innhold

rå egg erstatning for proteinpulver?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

du får i deg bare 50% av proteinet hvis du spiser det rått, så du må spise 2 egg for og få i deg like mye proteiner som om du hadde fått kokt det. "Biotin er et vannløselig vitamin i B-kompleksfamilien, og er viktig for omdanning av fett og protein i kroppen og helt nødvendig for at kroppen skal kunne nyttiggjøre seg av de andre B-vitaminene"

 

Ved inntak av rå eggehvite over en lengre periode, kan føre til mangelsykdommer!

 

dessuten smaker det dritt av råe egg, mye bedre og steke/koke de!

 

har ialefall jeg lest.

Endret av joakimz
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Det er helt riktig som det nevnes her, rå egg tas mye dårligere opp i kroppen enn kokte. Heldigvis er det helt trygt å spise rå egg i Norge, men det er jo usannsynlig ekkelt, da ;)

Lenke til kommentar

det du skriver er bullshit. Eggehvite er den beste kilden til protein. Masse protein, lite karbohydrater, null kolesterol og uten fett. også eggeplommen inneholder mye fett. dessuten er proteinene i eggehviten av høy kvalitet. Men - Plommen har både høyere energi- og næringsinnhold enn hviten. så spis hele egget!

Endret av joakimz
Lenke til kommentar

I den første linken står det jo ingenting om påstanden din om at eggeplommen har mindre protein enn eggehvitten. I den andre står det kun at eggehvitten er "best" fordi det er minst karbohydrater, kolestrohol, o.l. Det står ikke at det er MER proteiner. Bare at det mener det er en bedre kilde.

Som blir helt subjektivt, da jeg mener at en heller burde spise eggeplomme fremfor eggehvitte. Men selvfølgelig, har du et egg spiser du alt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...