Gå til innhold

Merkelig gjenhenging??


Anbefalte innlegg

I 3d mark 2001 og andre spill/prog. så ser jeg i foreks. i dragon testen at noen deler av bildet henger igjen slik at du får noen synlige streker i bildet.. ikke unormale "artifact's". Utrolig irriterende, kan det være den gamle dritt ibm skjermen som gjør dette.. vanskelig og forklare den hengingen men det er en slags SYNC feil tror jeg.. eller tar jeg feil? :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

nei det er det ikke.. jeg slo den på men det hjalp ikke. mitt skjermkort er så ustabilt av og til.. noen ganger jobber det bedre i 1280 enn i 1024. det jobber helt elendig i 640 da får jeg lav fps. den regulerer kvaliteten etter behov helt selv. det har jeg merket. jeg har falt 50fps i fleste tester siden i går men bildekvaliteten er blitt bedre og har ikke den irriterende hengingen. Helt utrolit hva det kortet finner på? alt står jo på default :shrug:

Lenke til kommentar
Det er vsync sin feil... Prøv å slå på vsync så forsvinner det nok!

 

Har prøvd både Vsync og trueform. skrudde av fastwrite.. har prøvd alt mulig. noen ganger klikker maskina da må jeg skru den av. når jeg da booter igjen og kommer inn i windows sier windows at det er fordi jeg har overklokka kortet. men visst søren har jeg ikke det.. Hvorfor er alt så ustabilt.. sikkert 3 gang jeg har installert windows på nytt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...