Gå til innhold

sterk parmesanost


Drogin

Anbefalte innlegg

Jeg var på ferie i Hellas med familien for en 5-6år siden, og bestillte Pasta.

Det viste seg at jeg fikk servert med strødd parmesan over.

 

Da jeg fikk maten min, trodde faktisk mamma og pappa at en katt hadde pissa, så de begynnte å se seg rundt og titta ned på beina sine for å identifisere lukta. Så skjønnte de etterhvert at den kom fra maten min :D

Jeg ble frelst, og digga med en gang smaken.

 

Men i Norge finner jeg ikke noen slik parmesan ost med tilsvarende "styrke".

Noen som har noe å anbefalle?

 

Når jeg kjøper den relativt dyre italienske i grønn pakning, så må jeg bruke 1 / 3 av osten på pastaen min for å få samme "kick" :p

Endret av Drogin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pleier du å kjøpe ferdigrevet parmesan (også kjent som sagflis)?

Isåfall forklarer vel det også en del, koster vel rundt 50 kroner for en bit som holder lenge. Parmesan er lagret lenge før den kommer i butikkene, så ikke bry deg så veldig om utløpsdatoen - en måned eller to ekstra hvis den ikke er åpnet er ikke noe problem.

Lenke til kommentar

Det var en en liten knøttete fiskerlandsby hvor vi var de enseste turistene, så det kan nok stemme.

 

Enten var osten gammal og god..

Eller så var det en heftig parmesan-aktig ost laga av en lokal bonde.

Antakeligvis den siste...

Endret av Drogin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...