Gå til innhold

BK: Første steget mot døden


U1ven

Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Du har greid å isolere ut motivet, det er bra. Jeg er ikke helt overbevist om at du ikke har brukt photoshop eller et annet program til å gjøre ting ute av fokus, det ser ikke helt optimalt ut.

 

Brettet ser ut til å helle mot venstre noe som er litt forstyrrende. Hovedproblemet mitt er at brikken stirrer ut av bildet, da følger man blikket til figuren og ser ut av bildet og mister interessen. Et godt bilde burde fange blikket sånn at man er sikker på at den som ser på bildet får med seg alle detaljene.

 

Det er ikke alltid feil å referere til ting utenfor bildet, men det er vanskelig å gjøre rett. Når man gjør det rett er det meget effektivt siden det man forestiller seg ofte er bedre enn virkeligheten.

 

Bildet har et motiv og det forteller en historie så det er ikke noe "knipsebilde", det er et veldig bra utganspunkt. Litt mer arbeid og erfaring så kan det bli meget bra.

Lenke til kommentar

Tusen takk for konstruktiv kritikk, settes pris på :-)

 

Nå har det seg slik at jeg allerede har laget en versjon to ved å kutte på nedre venstre hjørnet basert på kommentarer fra foto.no. Dessverre så er sjakkbrett konstruert slik at jeg ikke får rette linjer uansett da jeg prioriterer motivet, men jeg håper at Versjon 2 gjør det nogenlunde bedre.

 

550615_v108607_640x480.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...