Qumad Skrevet 23. september 2010 Del Skrevet 23. september 2010 (endret) Oppskrift fra Matprat.no: Slik gjør du:1. Slå yoghurten i et kaffefilter og la den renne av i ca. 1 time. Yoghurten skal ha en ganske tykk konsistens. 2. Riv slangeagurken på råkostjernet og dryss på salt. La det trekke 5-10 minutter' date=' og [b']press ut vannet[/b]. 3. Bland dette sammen med finhakket hvitløk. Smak til med nykvernet pepper. For et raskere alternativ kan du bruke matyoghurt, da slipper du å renne av yoghurten. Hvordan skal jeg presse ut vannet av agurkene? Irriterer meg at de ikke forklarer skikkelig. Andre oppskrifts-sider skriver at det er agurken som skal stå og renne av i ett kaffefilter eller sil i alt fra 15 min til en time. Endret 23. september 2010 av Qumad Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 23. september 2010 Del Skrevet 23. september 2010 Bare form den revne agurkmassen til en ball og klem den mellom hendene. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 23. september 2010 Del Skrevet 23. september 2010 Strø på litt salt og la den ligge litt. Sleng agurken over på litt kjøkkenpapir og klem til. 1 Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 23. september 2010 Del Skrevet 23. september 2010 Bruk et tehåndkle, putt inni agurkene og skvis i vei. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 3. oktober 2010 Del Skrevet 3. oktober 2010 Bare form den revne agurkmassen til en ball og klem den mellom hendene. ikke verre enn det... og kjøp matyoughurt... denn der med han mannen eller dama på... , da slipper du å legge youghurten til "avrenning" Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå