Gå til innhold

Skal lage tzatziki, hvordan presse vannet ut av agurken?


Qumad

Anbefalte innlegg

Oppskrift fra Matprat.no:

Slik gjør du:

1. Slå yoghurten i et kaffefilter og la den renne av i ca. 1 time. Yoghurten skal ha en ganske tykk konsistens.

 

2. Riv slangeagurken på råkostjernet og dryss på salt. La det trekke 5-10 minutter' date=' og [b']press ut vannet[/b].

 

3. Bland dette sammen med finhakket hvitløk. Smak til med nykvernet pepper.

 

For et raskere alternativ kan du bruke matyoghurt, da slipper du å renne av yoghurten.

 

Hvordan skal jeg presse ut vannet av agurkene? Irriterer meg at de ikke forklarer skikkelig.

Andre oppskrifts-sider skriver at det er agurken som skal stå og renne av i ett kaffefilter eller sil i alt fra 15 min til en time.

Endret av Qumad
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...