Gå til innhold

Kjøpe høyttalersystem til 400-500 ,-


Anbefalte innlegg

Er det noen som kan anbefale et høyttalersystem til rundt 300-500 kr? Har sett på Creative Inspire T3130 og Creative Inspire A200 2.1. Hvordan er disse lydmessig?

 

Fra før av har jeg ingen eksterne høyttalere, så p.t. hører jeg musikk via høyttalerne på den bærbare datamaskinen, relativt flatt og livløst. Jeg setter ikke høye krav til lydkvaliteten på et nytt system heller, men en nogenlunde bass bør være et krav, det bør også være mulig å høre på høy musikk uten at det blir for mye støy.

 

Noen anbefalinger?

Endret av Novair
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen høyttalere i den prisklassen kan deffineres som "HiFi" så lydkvaliteten er langt i fra toppers. Kanskje like greit når signalkilden er gjennom en jack-kabel og fra lavbitfrekvente sanger fra spotify osv.

 

Alle høyttalere i den prisklassen vil også fungere nogenluden likt. Hørbare forskjeller er det, men dette går på smak og behag.

 

Poenget er at alt sammen er for det meste likt.

 

Kan uansett anbefale Logitech som har solid byggekvalitet og en fin, solid bass.

Lenke til kommentar

Men det er vel heller ikke noen vits i å bruke flere tusen kroner på et system, når jeg kun hører på nedlastet musikk og spotify? Det blir vel det samme som å kjøpe en Ferrari for å ha den i garasjen?

 

 

Hva tror du om dette; http://teknikmagasinet.no/db.pl?tf=product.html&artnr=480155 ? Blir litt skeptisk når nettprisen ligger på 279,-

 

Takk for tipsene!

Endret av Novair
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...