Gå til innhold

Airline Mogul, for oss flynerder! Oppdatert førstepost.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sammarbeidet mellom HelveticAir og Lithuanian Intl. Aviation falt i vask, da forhandlingene ble for langdryge. Det var snakk om at det sveitsisk baserte selskapet HelveticAir skulle kjøpe Boeing 707`en til Lithianian Intl. Aviation kalt "Dostojevskij". HelveticAir greide ikke å overholde tidsfriste som ledelsen i Litauen hadde gitt dem, og de valgte dermed å skrape flyet.

 

Rutene som "Dostojevskij" servet er dermed lagt ned på ubestemt tid, men Lithuanian Intl. Aviation har satt inn en KFC CV8500 på ruter til de mindre flyplassene i Paris og London, for å ta bort den største pågangen.

 

Forøvrig skal det nevnes at aksjene steg betraktelig i firmaet etter at det ble kjent at de har bestilt enda 3x KFC CV8500 fra Kelowna Flight Group, som er deres største leverandrør.

 

Jeg burde bli journalist :cool:

Lenke til kommentar

Spiller du på vår verden?

Vil anbefale noe annet enn europa egentlig, er ganske fullt der. Hvis du leter etter flyplasser har jeg et par forslag hvor det ikke er altfor mange flyselskaper men godt med passasjerer.

 

John Wayne, 10M.

http://www.airlinemogul.com/airlinemogul/view_airport.php?id=289

 

Portland, 14M.

http://www.airlinemogul.com/airlinemogul/view_airport.php?id=271

 

Las Vegas, 44M.

http://www.airlinemogul.com/airlinemogul/view_airport.php?id=133

 

San Diego, 18M.

http://www.airlinemogul.com/airlinemogul/view_airport.php?id=268

 

Las Vegas er relativt stor, er en del som flyr derfra, men du burde klare deg. Men San Diego tror jeg kanskje kan være den beste, du har hele vestkysten med store flyplasser og korte avstander til blant annet Phoenix.

 

 

 

 

HelveticAir var off-radar da tidsfristen ble gitt. ;)

 

Ellers helt enig med iskaldcola: Fokker 100 ruler!

Du vil ikke kjøpe min da? Like gammel, tar samme pris som dere ble enige om.

Endret av Henrik C
Lenke til kommentar

La nettopp merke til at jeg har hatt mulighet til å justere opp prisene på enkelte ruter siden i går, uten at det har redusert Load. Nå er jeg litt over 1 døgn gammel bruker, men må man sitte å følge med dette vær dag? Og hvilke faktorer spiller inn her? At andre selskap legger ned rutene sine der?

 

Edit:

Har nå Total Route Profit:

€210,682

Tidligere i dag hadde jeg rundt 187,000.

Endret av untouch4ble
Lenke til kommentar

Merkelige greier, lurer på hvordan han har klart det.

----

 

12209_1152.jpg

Dunder Mifflin Airlines erklærer herved en ny base for åpnet, plassert midt mellom de to eksisterende basene i Chicago og Los Angeles. Selskapets nye base er plassert i Denver, på Denver International Airport som har et årlig passasjerantall på 51 millioner.

 

Rutenettet er ikke det mest spennende enda, det er åpnet fire ruter til Washington, Dallas, Houston og City of Colorado Springs.

I løpet av de nærmeste dagene vil det også komme en Fokker 100 og en A320 til selskapets rådighet, og disse skal settes inn fra Denver.

 

Jasså, blir det priskrig mellom oss fra Denver fremover da kanskje. :)

Lenke til kommentar

La nettopp merke til at jeg har hatt mulighet til å justere opp prisene på enkelte ruter siden i går, uten at det har redusert Load. Nå er jeg litt over 1 døgn gammel bruker, men må man sitte å følge med dette vær dag? Og hvilke faktorer spiller inn her? At andre selskap legger ned rutene sine der?

 

Edit:

Har nå Total Route Profit:

€210,682

Tidligere i dag hadde jeg rundt 187,000.

Husk at det koster i nye markedsundersøkelser første gang du gjør dette hver spillmåned. På store/lange ruter kan dette fort bli så mye som flere hundre tusen. På bittesmå ruter er det gjerne ikke rare greiene, men så får du heller ikke like mye igjen for det.

 

Ettersom flyplassen blir mer trafikkert blir det gradvis enda større etterspørsel etter flytransport. Generell trafikk til og fra en gitt flyplass øker også etterspørselen på de andre rutene til og fra denne flyplassen, ikke bare den aktuelle ruten – iallfall etter det jeg har forstått. Det gjør seg gjeldende nettopp i form av muligheten til å skru opp prisen om du ønsker det.

 

Jeg er usikker på om dette betyr at tallet for årlig passasjertrafikk på hver flyplass faktisk er dynamisk. Det virker nesten litt sånn.

 

Selvfølgelig kan det også være at andre selskaper har lagt ned ruten. :)

 

Du kan sitte og følge med hver dag. Det kan gi litt økt omsetning. Men tid er som kjent penger, og ettersom flyselskapet ditt blir større er du muligens bedre tjent med å fokusere på andre ting. Det er noe du selv må vurdere fortløpende. Selv økte jeg akkurat prisen på en av rutene til 707-en min med ca. €5. Men det er aldeles ikke noe jeg gjør ofte; det gidder jeg ikke. :p

 

Jeg tenker som så at spesielt på ruter med lite konkurranse, kan du ta en razzia innimellom for å skru opp prisene. La det gå litt tid mellom hver gang så du faktisk får litt vesentlig økning istedenfor smuler. På ruter med mye konkurranse får du neppe skrudd opp prisen med fortsatt 100% load i og med at det er flere aktører som allerede har en del å gå på før de er på 100%, ergo stikker den ekstra trafikken over til dem i stedet.

Endret av TrondH86
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...