Gå til innhold

Airline Mogul, for oss flynerder! Oppdatert førstepost.


Anbefalte innlegg

Hva faen, plutselig har jeg fått en månedlig maintenance fee på 2,3 millioner. Aldri hatt det før. Så nå går jeg såvidt i pluss, har mistet 1,5 millioner fra banken og. Hva skjer med dette?

 

Det er dette som skjer hver gang vi går over til ny måned i spillet. Da trekkes alt av vedlikehold og gateleie på en gang, så må vi bruke resten av måneden til å bygge oss opp før det skjer igjen. 2,3M høres greit ut for et 707.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mulig jeg har vært heldig, men jeg har i hvert fall base i USA, de flyplassene jeg flyr til er det stort sett to-tre konkurrenter bare. Veit ikke hva normen er, men har inntrykk av at det er relativt få. Turen jeg har dårligst betalt på er like under 60k, men det er en veldig kort tur. Nesten slik at det hadde vært mer fornuftig å tatt buss for passasjerene :p

Hvor lenge varer en måned i spillet?

 

 

Edit: Må lese mer wiki :p

Endret av Alt-Ctrl
Lenke til kommentar

Har planer om og utvide til Sør Amerika når jeg få råd til det, helst Rio de Janeiro, var der i våres, fantastisk by. eneste som jeg ser negativt med Sør Amerika er at det er langt mellom flyplassene og mindre valg en europa ettersom det er korte ruter man tjener best på, men samtidig lav konkurranse.

Lenke til kommentar

Hmm, jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal lage hub i Dubai eller New Delhi når den tid kommer.

Dubai er nesten dobbelt så stor da, men har også mange flere avganger. Mulig det er færre muligheter for destinasjoner innenfor rimelig rekkevidde også. Typisk det for de største, de er liksom tappet for lengst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...