jealei Skrevet 17. september 2010 Del Skrevet 17. september 2010 hei, jeg sitter og diskuterer med noen om typisk norske ting, og selvfølgelig kom den norske melkesjokoladen opp, men jeg har vanskelig og se HVORFOR det er typsik norsk, er dette er av de "bare er sånn" tingene? melkesjokolade finner du jo også i utlandet, kanskje ikke freia sin, men melkesjokolade, konseptet melkesjokolade er jo egentlig en sveitsisk oppfinnelse, så hva er det med den sjokoladen som gjør at vi trekker den ¨så nært til hvor hjerte? er det fordi den sjokoladen har vært her i 115 år, og vi bare har tatt den imot som hvor egen? eller er det pga symbolene har satt på sjokoladen ku+eng=norsk, når jeg prøver og gjøre litt research på dette, så er det liksom bare bestemt at det er norsk, uten at jeg finner noe grunn til det Lenke til kommentar
MrPennypacker Skrevet 11. oktober 2010 Del Skrevet 11. oktober 2010 Det må være på grunn av reklamene med kua og den norske naturen. Det at sjokoladen har vært i Norge i over 100 år gjør den ikke norsk. Dersom det var tilfelle så ville andre produkter/matvarer blitt norsk. Lenke til kommentar
Flimzes Skrevet 11. oktober 2010 Del Skrevet 11. oktober 2010 Dessuten er vel kvikklønsjen og firkløveren mer "typisk norsk" enn den rene melkesjokoladen, i hvert fall det inntrykket jeg har. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå