wingeer Skrevet 19. september 2010 Del Skrevet 19. september 2010 Nakkekoteletter er veldig billig, og smaker aldeles ikke ille. Salt og pepre kotelettene godt på begge sider. Stek (i VARM panne, med VARM olje) på den ene siden til du har fått fin farge, snu til andre siden og "skje over"(sic.) meierismør til ferdig. Det er vel strengt tatt ikke nødvendig, men jeg liker å tro at det hjelper. Også er det gøy. Pluss at du får en fin stekesjy du kan spe over som er full av smak. Litt usikker på hva du kan, så jeg sier for sikkerhetsskyld at du aldri skal varme opp fettet samtidig som du varmer opp pannen. Varm opp pannen først, så varmer du opp fettet, så steker du. Du kan f.eks servere disse med sellerirotpuré (evt. potetpuré/mos) og noen grønnsaker. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå