Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tok meg i å håpe på at den masete kona til den godeste sheriffen ble tatt av en intetanende zombie ikke langt ut i første sesong. Skjønte at hun ville være kilden til mye drama og kjedelige scener. Kanskje ikke akkurat det forfatterne ville med det, men føler det er uengasjerende og dårlig skuespill som har mye av skylda. Er vel også det negative jeg kan komme med angående serien.

Lenke til kommentar

Ti dager igjen... gleder meg voldsomt til å se hvor plottet går nå, men er litt bekymret for at det blir voldsomt mye "personlig drama" og lite zombieapokalypse. Altså enda mer enn fra før, som var akkurat passe.

Enig med deg. Det som gjorde serien så bra for min del var nettopp dette - fordelingen mellom action og drama/følelser. Enkelte episoder var smått "touchy". Har dog troen på at det fortsetter i samme sporet :)

Lenke til kommentar

Det som bekymrer meg i øyeblikket er at de sier i en av previewene for sesong 2 at den handler mye om hvordan folk ikke lenger stoler på hverandre... som for meg høres veldig "MEH" ut, med tanke på at apokalypsen har slått ned og det faktisk ikke er så mange mennesker igjen i verden.

Det er i menneskers natur dessverre. Selv når ekstreme situasjoner oppstår slutter man ikke å være et menneske, på godt og vondt.

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Dere kommer nok til å bli skuffet.

 

Det vil alltid være menneskene i fokus, dette er ikke en film hvor hovedpersonen er en Arnold og går rundt hele filmen å skyter ned hver eneste zombie rundt han. I tegneserien så er alltid karakterene hovedfokuset, serien handler ikke om zombiene. Ser handler om menneskene, og hvordan de overlever - Noe som ikke bare betyr splatting av zombier.

 

AMC har bare sendt ut sesongstarten og andre episode til nå til kritikerne, som er 90minutters lang. Og får en del skryt fra kritikere.

 

Fra THR:

 

Because that Season 2 premiere? It’s 90 minutes of skill – bringing viewers back into the story without missing a beat, adding immediate depth to characters, ratcheting up suspense (if that was even possible), plus expanding the emotional palette of the series. No small task – any of those. Oh, and there’s more than one shocker mixed in.

Of course, Darabont’s fingerprints are still all over The Walking Dead, but the first two episodes are a reminder that the initial mix, the first shot of freshness that The Walking Dead had in it, remains. And that winning combination from Season 1 is a foundation that just may be too firmly established for anyone to muck up.

What that means is that nobody should be looking for failure in Season 2. They should shake off the worries that popped up between seasons and off camera and just focus on the series.

 

Essential to the expansion in Season 2 is the aforementioned character growth.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Ti dager igjen... gleder meg voldsomt til å se hvor plottet går nå, men er litt bekymret for at det blir voldsomt mye "personlig drama" og lite zombieapokalypse. Altså enda mer enn fra før, som var akkurat passe.

Boo, æsj karakterfokus i en serie? LAME.

 

Det må være gode karakterer i en serie for at den skal være verdt å følge med på, i hvert fall for min del. Sesong 1 slet litt med å gi gode karakterskildringer utover de typiske arketypene og det blir spesielt viktig i sesong 2 at de klarer å utvikle disse karakterene, for uten noen gode karakterer å feste seg til, er det veldig lite å følge med på. Man kan lage mange gode filmer om zombier som handler bare om hvor mange mennesker blir spist i minuttet, men i en langvarig serie så må man bry seg om karakterene for å føle spenningen. De kommer ikke til å drepe av hver eneste karakter, episode etter episode. Det må være indre konflikt og karakterinnsikt for å gjøre serien mer dynamisk og realistisk. Irriterer meg veldig alle disse "Lost"-etterlikningene som hver sesong prøver seg på samme formel som den serien hadde (FlashForward, V, The Event, osv.), men glemmer det at det var karakterene som gjorde serien verdt å se. Alle de seriene hadde potensiale, men var i bunn og grunn "hul" inni uten noen gode karakterer å feste seg til. The Walking Dead har noen karakterer med potensiale, og det blir veldig viktig at sesong 2 oppfyller dette potensiale. Nå er TWD allerede mange hakk bedre enn alle de nevnte seriene, men problemet kan lett oppstå hvis de bare fokuserer på zombieapokalypsen.

Endret av Systemfailure
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...