Gjest medlem-1432 Skrevet 11. september 2010 Del Skrevet 11. september 2010 Jeg har det altid i en brødpose, uten det papiret som følger med brødet. Hva gjør dere? Lenke til kommentar
Latias Skrevet 11. september 2010 Del Skrevet 11. september 2010 Brødet er i brødemballasjen som igjen er i en plastpose. Posen oppbevares i kjøleskapet. Lenke til kommentar
ku7 Skrevet 11. september 2010 Del Skrevet 11. september 2010 Brød er i orginal embalasje eller i brødpose, stuet inn i brødboks. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 11. september 2010 Del Skrevet 11. september 2010 brødpose , i kjøleskap. når jeg skal spise det : griller alltid brødet mitt 15sek på hver side når jeg spiser det.. perfekt.. eller litt i toasern, ikke til det blir toast, bare litt så det blir litt sprøtt og varmt.. Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 12. september 2010 Del Skrevet 12. september 2010 Vel, jeg spiser ikke brød. Lenke til kommentar
cozmos Skrevet 12. september 2010 Del Skrevet 12. september 2010 Så hvorfor svarer du da? Her er det brødpose\handlepose alt etter hva jeg hadde med meg brødet hjem i. Jobber som baker. Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 12. september 2010 Del Skrevet 12. september 2010 "Annet, spesifiser". Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 12. september 2010 Del Skrevet 12. september 2010 (endret) Posene brødene ligger i butikken i, kan jo ikke brukes hjemme, siden det er masse små hull i dem, og brødet blir steintørt over natta. Har det bare i en vanlig handlepose, så holder det seg mykt. Skorpa forsvinner selvsagt og blir seig, men det kan jeg leve med. Endret 12. september 2010 av Bytex Lenke til kommentar
notalive Skrevet 12. september 2010 Del Skrevet 12. september 2010 Jeg bruker brødskjæremaskinen på butikken, pakker deretter brødet i en brødpose, etterfulgt av papiret som følger med. Oppbevart i skapet, med unntak av hvis jeg skal bort en helg eller noe, da legger jeg det i kjøleskapet. Lenke til kommentar
grovetussen Skrevet 12. september 2010 Del Skrevet 12. september 2010 I brødpose inni brødboksen. Lenke til kommentar
eught Skrevet 12. september 2010 Del Skrevet 12. september 2010 Putter brødet i brødskjæreren i butikken, beholder det i originalpakken (papirposen) og legger det i frysen. Så tar jeg ønsket antall skiver i mikroen i ett minutt når jeg skal ha brød. Smaker like ferskt hver gang Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå