Gå til innhold

strømadapter til D-link DIR 655


Anbefalte innlegg

Hei godt folk.

 

Er det noen som vet hvor en kan få tak i strømadapter til en D-link DIR 655?

 

Den orginale adapteren (som tok kvelden etter at tor var ute med hammeren) er på 12V 2A.

 

Når jeg snakket med gutta på Elkjøp så var de ganske klare på at det ikke ville lønne seg å kjøpe en orginal adapter fra D-link. Men, vil jo tro at det kan finnes noen relativt billige alternativer ute i den store verden...

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enhver strømforsyning som er på 12VDC og kan levere over 2A kan da brukes. Bare pass på at du får rett plugg (og polaritet på pluggen + i center og - rundt f.eks), hvis ikke er det jo heller ikke noe problem å bytte plugg ;)

 

(Merk med 12V antar jeg at du mener DC ?)

 

Edit:

 

Et eksempel kan være:

 

Art nr:

69-797-03

 

http://www.elfa.se

 

Dog jeg vet ikke om denne har den typen plugg du er ute etter

Endret av Thorsen
Lenke til kommentar

Ny DIR-655 kostet 648,- (nettpris med Collect@Store) hos Elkjøp for noen dager siden når jeg byttet ut mitt tordenværskadde power og router. Foreslåtte power kommer på kr. 360,- med moms og billigste frakt og kan ikke brukes slik det er, pluggen er for stor og man må da lodde over den gamle eller kjøpe en som passer. Da nærmer man seg fort prisen av en ny tilsvarende router.

Lenke til kommentar

Takker for svar folkens.

 

Godt forslag Thorsen, men syntes det blir litt i dyreste laget. 

 

Det å bytte plugg og lodding ser jeg ikke på som et problem, men hadde jo håpet det skulle være noe billigere ute på markedet.

 

Når det gjelder multiladere fra Clas så finner jeg ingen som yter mer en rundt 1A på 12V til en noenlunde fornuftig pris.

 

Jeg har sett på en mulig løsning i å kjøpe en nye ekstern hardisk. Jeg har en Maxtor (500GB) her som benytter 12V 2A, så kjøper jeg en lik så får jeg vertfall litt mer igjen for pengene (kostet 500 NOK for denne på Lefdal).

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Problemet er at få av "billig" produktene leverer nok strøm, den som BAT foreslår på 1,7A kan muligens brukes, det avhenger jo litt om hvordan D-linken (og denne forsyningen) ligger i forhold til marginene. D-link kan f.eks ha valgt å bruke lik forsyning til alle sine enheter (i en serie), denne spesielle enheten bruker kanskje mindre strøm enn hva den originale forsyningen kan levere.

 

 

Samtidig er det nok et poeng som Pingla sier, det er grenser for hvor mye en kan spandere. Tror uansett du vil ha problemer med å finne en ok forsyning til under 200 kr.

Lenke til kommentar

Ut ifra hva jeg kan se så er DIR 655 den første routeren fra D-link som kom med 12V 2A. De andre og billigere routerne fra leverandøren benytter 5V og mellom 1,2 og 2,5 A. Jeg vil derfor anta at 2A ikke er "overdimensjonert". Men, igjen så kan det jo også være at forsyningen er dimensjonert etter nyere modeller. Ser at storebroren DIR 855 også benytter samme strømforsyning..

 

Nå er det vel kanskje mulig at jeg kan koble på forsyningen som jeg har liggende til min eksterne HDD; og måle hvor mye routeren faktisk trekker?

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...