Jooose Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Er det bare til å koke opp vannet, legge pølsen oppi og ta av platen for å la pølsene trekke? Lenke til kommentar
Jooose Skrevet 6. september 2010 Forfatter Del Skrevet 6. september 2010 Ingen som vet hvordan man lager Wienerpølser? Eller ingen som tar seg bryet å hjelpe en gammel stakker =/ Lenke til kommentar
GeirHH Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Er det bare til å koke opp vannet, legge pølsen oppi og ta av platen for å la pølsene trekke? Står nok på pakken, du. Det vanlige er at de skal trekkes på 80 grader (ikke koke) i ca 10 min. Du beskriver det riktig nok, kan la en bit av kjelen stå på plata for at det skal trekkes. Lenke til kommentar
Rescue me Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Kok opp vann og skru av plata når det begynner å koke, så lar du pølsene trekke i 10 minutter oppi vannet. Lenke til kommentar
3rd_SQD Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Er det bare til å koke opp vannet, legge pølsen oppi og ta av platen for å la pølsene trekke? Pølse ABC Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Dette kan ikke være seriøst.. Lenke til kommentar
Jooose Skrevet 6. september 2010 Forfatter Del Skrevet 6. september 2010 Takker. Sto ikke på pakken. Har laget pølser før men er altfor lenge siden. Leste at de ikke måtte trekke i mer en 7 minutter. Er dette bare bullshit? Lenke til kommentar
Firkantbar Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 (endret) Ja, det er bare bullshit, og pølsene blir ødelagt av å koke i så kort tid! For all del, pølsene er tynne, og trenger ikke utrolig lang tid til å trekke. Et sted mellom fem og ti minutter pleier å holde. En god venn av meg pleier å komme med et ganske godt svar når man stiller sånne spørsmål: Hva tror du selv? Endret 6. september 2010 av Haageen Lenke til kommentar
Jooose Skrevet 6. september 2010 Forfatter Del Skrevet 6. september 2010 Ville bare være sikker. Har bare tre pølser Lenke til kommentar
GeirHH Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 (endret) Ville bare være sikker. Har bare tre pølser Du skal ha all ros for din perfeksjonisme. Det at maten blir korrekt tilberedt har mye å si for smak og konsistens. Hva slags wiener bruker du - som ikke har deklarert tilberedning ? Endret 6. september 2010 av geirm Lenke til kommentar
Jooose Skrevet 6. september 2010 Forfatter Del Skrevet 6. september 2010 Ville bare være sikker. Har bare tre pølser Du skal ha all ros for din perfeksjonisme. Det at maten blir korrekt tilberedt har mye å si for smak og konsistens. Hva slags wiener bruker du - som ikke har deklarert tilberedning ? Gamle pølser i pose. Lenke til kommentar
TMB Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Protip: Ha buljong i vannet. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå