Gå til innhold

Drømmetråden - Fortell om dine drømmer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I natt drømte jeg at jeg skulle tatovere meg hos noen som hadde tatoveringsstudio i telt midt på gaten med vegger som kunne rulles automatisk opp og ned. (Aldri noe jeg hadde oppsøkt i virkeligheten). Første gangen jeg var innom der bestilt ejeg bare time og andre gangen skulle jeg tatoveres, men tatovøren måtte utsette det en dag. Hvorfor husker jeg ikke, men det endte med at brettet opp t-shorten og viste tatovøren en tatovering jeg ikke har i virkeligheten, men som jeg har tenkt på å skaffe meg. Samtidig som jeg gjorde det kom en barnehageklasse på tur forbi og så inn siden den ene veggen i tatoveringsteltet var rullet opp da.

Lenke til kommentar

Kul tråd!

 

I natt drømte jeg at jeg var far til en baby. Jeg var i matsalen og skulle sette fra meg tallerken og glass slik at personalet kunne vaske det. Greia var at jeg ikke klarte å bære alt så jeg la babyen i en skål med yoghurt. Den sank. Når jeg kom tilbake og dro den opp i fra yoghurten var det vanskelig å se om den var levende eller død. Jeg fikk endel stygge blikk mot meg, men når jeg slo den litt på ryggen kom den til livet igjen. Jeg gikk til skoletimen. Her var den mest naturlige plassen å legge fra meg babyen på pulten. Jeg syntes det var litt rart at jeg ikke hadde noe babyutstyr, verken noe å ha babyen i eller noen klær som den kunne ha på seg. Jeg spurte Petter i fra forumet om hvilke planer han hadde for dagen og han skulle på sykkeltur med en tidligere gymlærer av meg. Etter det spiste jeg 5 vitaminbjørner og en melatonin-kapsel.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

For et par netter siden drømte eg at jeg stilte opp en masse figurer fr G.I.Joe opp på noen hyller. Stilte dem opp i masse forskjellige stilinger istedefor at de bare skulle stå rett opp og ned og gjorde det med stor innlevelse. Plutselig kom det en mann og forstyrret meg i arbeidet.

 

Kul drøm. Ikke minst fordi jeg hadde masse figurer fra G.I.Joe da jeg var liten. Og er forsatt stor fan, ikke minst av filmen. :thumbup:

Lenke til kommentar

Stilig :p I natt drømte jeg at jeg og 2 kamerater gikk på en elv som visstnok heter Spanskeelven i Sør Amerika. Mens vi går der sier plutselig forteller stemmen at isen sprekker opp. Jeg så meg rundt og det gjorde den. Jeg følte meg heldig som fikk se dette. Men snart var det ikke mer is igjen. Vi hoppet utti vannet og begynte å svømme. Heldigvis kom den noen dekk som kunne hjelpe oss. Kameratene mine lurte på hvorfor jeg ikke skrev noe om turen akkurat nå, mens jeg lurte på hvorfor jeg måtte skrive akkurat nå. :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hadde en for tre-fire netter siden. Skulle skrevet om den før, men glemmer det hele tiden:

 

Jeg var inne på en bensinstasjon sammen med noen for å handle noe. Da plutselig ropte en av dem jeg var sammen med (ikke folk jeg kjenner i virkeligheten) "De kommer" eller noe i den dur og da snurret jeg rundt og la merke til en gjeng som kom løpende mot oss. I det neste øyeblikket ver de over oss og vi begynte å sloss. Jeg husker at det var en grunn til at de var etter oss, men husker ikke hvorfor. Det jeg deretter husker er at S.W.A.T.-politi kom løpende mot bensinstasjonen bevæpnet og deretter var jeg inne på bakrommet el. Da jeg kom ut derfra gikk jeg rett gjennom bensinstasjonen og utenfor lå politifolkene strødd. Så var det noe som sa noe ala "Trodde du dette ville ende fredelig"?

 

Husker ikke alt detaljert, men det var nå en underlig drøm.

Lenke til kommentar

Drømte faktisk om at jeg og dama hadde giftet oss, fått 3 barn og et kjempe fint hus (ønsketenkning), men så skjedde det, liksom det gikk fort fra en herlig drøm til et mareritt. Alt raste bare, som et svart hull som jeg sugd inn i. Plutselig satt jeg ved middagsbordet hjemme, og spiste et eller annet. Så kommer pappa inn og klikker helt på meg, jeg løp ut, ganske langt virket det som. Han kom ut etter, og i det han satte foten sin uten for døren, eksploderte huset, og så våknet jeg..

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Hadde en ubehagelig drøm som omhandlet et slakteri og død, hender jeg har det.

I dette tilfellet hang det kyr etter bakbeina som hadde fått strupen kuttet av, og de sprelte og hadde det forferdelig.

 

Så befant jeg meg i et hus, og jeg tror det var sammens med min far og et par andre slektninger. Dem hadde tatt en elg og hengt opp i et rom, og kuttet strupen av. Den led også. Og jeg ble så sint.

 

Så befant jeg meg utfor et slags slakteri, sammens med mange hunder og mange katter. Jeg visste ikke at de skulle slaktes, men det skulle dem, og jeg fannt ut av det. Så jeg ropte, med superstemme, at hvis dem ville leve måtte dem dra nå! ropte alt jeg greide. Og dyra hørte på meg, og sprang av gårde.

 

Jeg fikk også en helt spesiell kontakt med en katt, som snakket. Så vi snakket til hverandre, og dro litt rundt om kring. Det var koselig da. :)

Lenke til kommentar

Har drømt mye rart gjennom årene. Det villeste jeg har drømt (som jeg tør nevne ;) ) er vel at jeg var en gladiator som kjempet mot skorpioner og noen digre snegler eller lignende. Gladiatorarenaen var en ballbinge av treverk med kunstgress osv. fra hjembyen. Haugevis av indianere som sto rundt og heiet osv. Sprøtt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...