diskoduck Skrevet 28. august 2010 Del Skrevet 28. august 2010 Lurer litt på dette med spisedag. Skal man ha kalorioverskudd/underskudd? Hvor mye i forhold til det man får i seg resten av uka. Hvor mye proteiner/fett/karbohydrater? Hva burde man spise? Kan man skeie ut med sjokolade, brus etc? Lenke til kommentar
Windoge Skrevet 28. august 2010 Del Skrevet 28. august 2010 (endret) Spisdag er jo den dagen i uka man spiser hva man vil i forbindelse med deffing. Da skal du ikke bry deg om hva du spiser, eller hvor mye du spiser. Du kan gjerne ligge i overskudd, da litt av poenget er å få kroppen ut av sparemodus. Endret 28. august 2010 av ^Th0mas^ Lenke til kommentar
Kenneth199 Skrevet 28. august 2010 Del Skrevet 28. august 2010 Å bøtte innpå med 9000kcal på søndagen er jo ikke til å anbefale da! Så en må jo tenke litt over hva en spiser. Lenke til kommentar
Windoge Skrevet 30. august 2010 Del Skrevet 30. august 2010 500-1000 kcal over vedlikehold gjør ingenting. Lenke til kommentar
diskoduck Skrevet 30. august 2010 Forfatter Del Skrevet 30. august 2010 Spisedagen funka bra. Spiste ganske vanlig frem til middag, bortsett fra en is på ferja. Hjemmelaget pizza, 0,5 cola, en liten sjokolade og to kakestykker ble resultatet etter besøk hos bestemor. Hviledagsdiett på søndagen. Resultat: -0,5kg siden veiing på fredag. Lenke til kommentar
Windoge Skrevet 30. august 2010 Del Skrevet 30. august 2010 Nå må du huske at du gjerne kan gå opp så mye som 1 kg etter en slik spisedag. Dette skjer ikke fordi du legger på deg i fett, men fordi all søppelmaten kan binde vann i kroppen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå