Gå til innhold

PL. Manchester United vs West Ham - 28.08.2010


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor ikke Valencia? Han rundjulte oss ifjor hvertfall, sammen med Rooney. Frykter stortap her igjen, troen på noe som helst er nesten lik null. Synd at Obinna ikke er klarert til denne matchen og at Hitz fortsatt er skadet. Ellers stiller vi nok ganske skadefritt. Tipper på:

 

Green

Reid-Upson-Da Costa-Ilunga

Parker-Noble-Dyer

Piquionne-Cole-Barrera

 

Kan vi ikke si uavgjort her, så slår vi Chelsea hjemme neste... Deal? :innocent:

Endret av Maefteda
Lenke til kommentar

Valencia har ikke fått de beste spillerommene hittil i sesongen. Jose Enrique gjorde en god jobb for Newcastle, mens Fulham lot ikke vingene få mye plass. Vanligvis er jeg pro-Nani, men akkurat mot West Ham tror jeg Valencia får mye plass å boltre seg i grunnet vårt forferdelige forsvar.

 

Promo

 

VdS: - Vi er for avhengige av Rooney

Endret av Maefteda
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hater 1830-kamper på lørdager. Går og gruer/gleder meg hele dagen. Jaja, har troa på seier i morgen. Kan ikke se at vi snubler hjemme mot West Ham. Vil ha følgende lag:

 

VDS

Rafael Vidic Evans Oshea

Valencia Carrick Fletcher Nani

Rooney Owen

 

Begrunnelse:

- Rafael bør få spille i slike kamper, Evra bør hviles litt oftere. Får vi en skade på Evra er vi buttfucked.

- Carrick bør få starte, han spilte godt mot Chelsea.

- Nani og Valencia på kantene, bør satse såpass offensivt hjemme mot West Ham.

- Ronney er selvskreven. Owen bør få starte noen kamper hvis vi skal ha noe som helst håp om å få lurt frem en viss kampform.

 

Ellers er det lenge siden jeg har hørt noe fra godeste Wesley Brown, er han skadet eller noe?

Lenke til kommentar

For en med 10 ord i snitt per innlegg, så klarer du deg vel akkurat, Jotun :)

 

Jeg gidder ikke late som at jeg bryr meg om jinx engang. Dette blir knus. West Ham hjemme skal være en dans. Gjerne på roser eventuelt vals, type dampvei. Kan forresten ikke takke Maefteda nok for 100% av WestHam-infoen her på siden. Til alle som ikke har fått med seg (eventuelt ikke leser united.no) så er det en ålreit artikkel der også om førsteposten her ikke ga dere nok. Preview United - West Ham. Et par artige milepæler der og. Det er 18.30 forresten, Game.

 

Tipper dette laget.

 

VDS

O'Shea - Vidic - Evans - Evra

Valencia - Carrick - Scholes - Giggs

Rooney - Berbatov

Endret av niko.
Lenke til kommentar

Kan forresten ikke takke Maefteda nok for 100% av WestHam-infoen her på siden.

 

Oh you! :blush:

 

Som sagt har jeg nesten ikke tro på noe annet enn Man Utd seier her, men det er likevel verdt å merke seg at før Man Utd nå har fått 5 på rad mot West Ham, vant faktisk West Ham 3 ganger på rad i serien over Man Utd. West Ham har også gitt litt mer motstand i starten av PL enn det har sett ut som. Selv om vi ble regelrett overkjørt av Aston Villa, skapte vi 2-3 ganske store sjanser som godt kunne blitt mål, mens tapet mot Bolton var ran på høylys dag med bare en veldig god Jaaskelainen som sikret Bolton seieren.

 

Nå er Man Utd et par klasser over disse lagene i tillegg, så det kreves en god dag fra West Ham og en ditto dårlig dag fra Man Utd om det skal bli noen poeng her for "The Hammers". Kampen på Upton Park i 08/09 var det faktisk vi som hadde nogenlunde kontroll på, helt til Ryan Giggs dro av et par tre spillere og satte ballen i mål til 0-1. Ellers har det bare vært cruising-seiere til Man Utd med blant annet Berbatovs finte som høydepunkt. West Ham sliter med å sette sjansene og har et håpløst forsvar, ellers er laget egentlig ganske sterkt.

 

Man to Watch på West Ham er Pablo Barrera som har sett frisk ut i seriestarten og som løp ifra og rundt Evra for så å falle(lett) og skaffe straffe i VM mot Frankrike. Slenger på en video fra dette, med Chicharito-mål i tillegg.

 

http://www.youtube.com/watch?v=9nORfRhbMq8&feature=related

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...