Nvidia_boy Skrevet 22. august 2010 Del Skrevet 22. august 2010 Jeg er ikke den personen som avskyr karbohydrater, men prøver å supplere trening med mest mulig sunne matvarer som jeg selv liker. Jeg har i det siste kjøpt Coop Jegerbrød. Er det noen som vet om Coop selger noe grovere og sunnere? Har nemlig ikke sett i hele brøddisken. Noen som har andre anbefalinger til en fattig student? Når jeg først poster, så lurer jeg på om det finnes sunn ris som kan tilbredes hurtig, da tenker jeg ikke på lys hurtigris, men evt. naturris/brun ris. Har bare hørt at det tar veldig lang tid å tilbrede. Lenke til kommentar
didak Skrevet 22. august 2010 Del Skrevet 22. august 2010 Heisann, Vet ikke helt om det er hva du er ute etter men du kan jo prøve fullkornbrød (kalles for dansk rugbrød, vollkornbrot, pumpernikkel- mørke skiver som er ferdigskåret og oppbevares i kjøleskapet) Saktere karbohydrater og mer fiber tror jeg ikke du finner i brød. Ang hurtigkokt ris er de næringsinoldsrike ristypene langsomme å koke - fordi de ikke er polerte... Men et alternativ som er kjapt er røde linser. Fås i dagligvare butikker som ica og coop, men selges billigere i invandrerforretninger. Kjappe å koke, ganske nøytrale på smak - og kan smakssettes med hva du vil. Hvitløk, karri, soyasaus, ingefær, osv... Lykke til;-) Lenke til kommentar
Kenneth199 Skrevet 22. august 2010 Del Skrevet 22. august 2010 Brun ris tar rundt 50 min å koke Paraboiled ris tar rundt 20 min. Liker veldig godt langemann brød som de har på coop, men vet da hoven hva det inneholder Lenke til kommentar
Gaardon Skrevet 28. august 2010 Del Skrevet 28. august 2010 Coop sine Norske Grovbrød har nøkkel hull symbol så regner med at det skal være et ganske sundt brød Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 31. august 2010 Del Skrevet 31. august 2010 Til en fattig student anbefales det å lage eget brød. Sjekk ut www.surdeig.no og http://www.dagbladet.no/2010/03/19/magasinet/det_beste_jeg_vet/andreas_viestad/mat/oppskrift/10877322/ . Kjøp bygg (legges i bløt over natten), hvete og rug og bruk forholdsvis lite hvetemel. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå