Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Selvbildet vårt i singelfasen / etter brudd og generellt


StinaStina

Anbefalte innlegg

Lager en tråd her, der vi kan tipse hveandre om hvordan få et bedre selvbilde.

 

Hva gjør man når man nettopp har blitt dumpet? Hvordan finne gnisten fortest mulig? Hvordan slappe av?

 

- Mine tips er: høre musikk som kanskje omhandler temaet, og trøster. Et annet tips er : tenke på hvor heldig man er som har følelser - hvor betydningsfulle vi er som virkelig ikke bare er kyniske og vinglete. Samtidig så føler jeg at trening er kjempegod terapi. I tillegg prøve å funke på jobb, ute blant andre, og når man er klar for det sette i gang å legge fokus på nye ting og nye muligheter. :) Og dra lærdom med seg :)Ordtak gir meg også mye. Se det positive i alt som har vært, eller så mye som mulig, selv om noe har endt dårlig, så se det positive i det positive som skjedde.

 

Hva tenker dere er god selvbilde-terapi?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen gode tips :

 

*Trening! Kom deg ut og løp og hør på musikk. Er du ikke i toppform så ta gåturer.

*Treff andre! Ut på byen, sjekk opp han du liker, rot med ham. Du trenger ikke å ha sex med ham med mindre du virkelig har lyst (men da er det sex og ikke følelser du er ute etter). Ikke prat om EXen.

*Hobbyer! For meg funker spill som terapi , for andre kan for eksempel strikking , matlaging , motedesign , yoga eller annen hobby faktisk fungere bra også.

*Prat om det (som du gjør her på forumet).

Lenke til kommentar

Malvado :) Gode tips :)

 

Ja, er godt å prate om det som jeg gjør her i forumet :) Samtidig så må andre ting gjøres :

Som du sier Trening!- Trene til musikk - og mål for en hobby foreks.... Gjøre ting man er flink til :) Og samtidig tenke: jeg trener, står på , og jeg er Sterk! :) Det hjelper :)

 

Samtidig så er det viktig å ta den tiden man trenger til hjelp, men å komme seg ut og ikke isolere seg tror jeg er svært viktig. Være seg selv, se humoristisk på problemene sine, og kunne på en måte le av dem av og til.... Det gjør det bedre :) Og samtidig tenke at man er ikke alene , alle har utfordringer. Og det å takle ting vondt, dvs at jeg har mye å gi den rette - har mye følelser :)

 

Mener også at å møte noen , og ha sex med dem, kan også være en terapi, selv om det kun er rotings.... men er litt redd for det og, for det kan jo føre til problemer slikt og. Gjelder ihvertfall å lytte til seg selv og hva en føler for- viktigst er det i en slik prosess å ta vare på seg selv, og dem man er glad i :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...