Gå til innhold

PL. Fulham - Manchester United 22.08.10 - Kamptråd


kandinsky

Anbefalte innlegg

b_55.png VS b_12.png

 

Premier League

22-08-2010 Kl. 17:00 @ Craven Cottage

 

Vises på: TV2 BPL HD, TV2 Sumo.

 

Manchester+United+v+Fulham+Premier+League+0wei81IjvJbl.jpg

 

 

----------------------------------------------------

 

Vertene spiller årets første hjemmekamp mot storslåtte Man United. Etter en gjevnspilt kamp mot Bolton endte det 0-0 i premieren for de gråmelerte fra London. Gjestene fra nord kommer med 3 poeng fra første kamp mot Newcastle. Fulham har hatt et lite balletak på United de to siste sesongene på hjemmebane uten at det er noen grunn til å smartmale situasjonen totalt. Bortekampen i fjor kom midt i julerushet og United serverte en gavepakke i å stille med Fletcher og Carrick som midtstoppere. Frykter allikevel kampen som jeg ser på som en av de verste i sesongen.

 

 

FULHAM

 

654_home.png

 

Skadesituasjon:

Kamara, A. Johnson og Senderos er ute. Konchesky og Schwarzer er venta tilbake til kampen.

 

MANCHESTER UNITED

 

manutd1.png

 

Skadesituasjon:

Hargreaves, Ferdinand og Anderson er ute. Obertan er tilbake på trening.

 

Mulig lagoppstilling:

 

van der Sar

O'Shea - Vidic - Evans - Evra

Valencia - Scholes - Fletcher - Nani

Rooney - Berbatov

 

 

 

Orka ikke legge sjel i tråden da jeg er på vei ut. Men det er en liten skandale at den ikke var det, så da ble jeg strengt nødt. Noen kan fylle inn om nødvendig. Ingen tips til resultat da jeg er overtroisk og livet mitt er særdeles jinxebasert.

Endret av niko.
  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har vært ganske opptatt de siste dagene, så flott å se at noen andre også tar initiativ med trådene. :wee:

 

Når det gjelder kampen så har jeg en dårlig følelse. Jeg vet vi er bedre, men det som skremmer meg er at de har hjemmebanen, har vunnet de to siste mot oss der og vi tapte mot Burnley i forrige sesongs første kamp. 1-1, book it. :ermm:

Lenke til kommentar

Det ser ut som at vi vil måtte klare oss utan Wayne Rooney mot Fulham i morgon, ettersom han visstnok er ute med eit magevirus og ikkje får lov å kome i nærleiken av andre United-spelarar eller ansatte. Clicky to Daily Mail

 

I såfall er det vel mogeleg at vi kan få sjå Hernandez - Berbatov frå start i morgon, noko som ikkje må vere negativt. Chicharito var ikkje heilt skarp når han kom inn mot Newcastle, men med litt bedre tid på seg saman med ein Berbatov som ser ut til å vere i bra form så kan det hende vi får sjå litt meir av kva som bur i mexicanaren. Eventuelt så kan det hende SAF veljer å gå for ein 4-5-1 dersom Roon er ute, men eg håper egentlig at vi slepper det.

 

Som i alle kampar i fjor der vi tapte to eller fleire poeng, så tapte også vi ligagullet på Craven Cottage sist sesong. Det hadde vore greit om vi kunne knekke den dominansen Fulham har hatt på oss dei par siste sesongane i London. Chelsea ser ut til å score berre ballen går over midtsirkelen for tida, og så lenge dei ikkje slepper inn noko heller så vil dei nok halde fram med å vinne kampar ganske greit. Sidan det ikkje ser ut til at dei spelar heilt på sitt beste endå heller, så må nok vi verkeleg vere konsentrerte i kvar einaste kamp framover for å halde følgje og aller helst vere der når det kjem eit uungåeleg feilskjær for våre motstandardar.

 

Er veldig usikker på laget i morgon. Om Scholes som har spelt strålande mot både Chelsea og Newcastle bør få fornya tillit eller om vi skal spare litt på maestroen for å kunne ha meir nytte av han gjennom heile sesongen. Carrick såg ikkje fullstendig ubrukelig ut i CS og kan vere ei mogelegheit saman med Football Genius på sentral midt. Fletch er vel for tida den av våre sentrale midtbanespelarar som er nærast ein bankers plass inni der og eg reknar med at han er med frå start.

 

Satsar vel på at vi stiller noko sånt som dette:

VDS

O' Shea - Vidic - Evans - Evra

Val - Fletch - Scholes/MC/RG -Nani

Berba - Chicha

Lenke til kommentar

Niko med kamptråd å greier. Forhåpentligvis et godt omen! Vinner vi i mårra er vi meget godt i gang dere. I motsettning til håpløse WBA og Wigan er Magpies og Fulham lag som kan stelle i stand en upsett, så det er fordel United om vi tar tre poeng her, selv om målforskjellen ikke er like vass som konkurrentene sin. Verdt å merke seg at vi tapte andre ligakamp i fjor mot fuckings Burnley borte. Hadde vært greit å komme igang med en fin rekke vinster fra føste avspark for engangsskyld....

 

Forlanger at vi leverer bedre enn hva vi har gjort på themsen de siste par åra. 2-0 og 3-0 tap er ikke akseptabelt med en bortimot full stall slik ståa er i dag. Noen skader har vi alltids, men ikke mer enn at vi har oss selv å takke om det går til åberg. Et uavgjort resultat syntes jeg er minimum av hva vi kan forvente når Fergie selv har valgt å stole på troppen sin og ikke forsterke områder hvor vi hadde store mangler i fjor. Jeg vil ha syltynn tålmodighet med laget dersom vi ser en lite målfarlig gjeng i denne type oppgjør nok et år. Vinner vi ikke så er det ok, men et minimum av spill og sjanser mener jeg vi bør klare å kreere mot det som tross alt ikke er jevnbyrdig motstand. Overgangspolitikken vil bli SAF "akilles" denne sesongen om det går på tverka, for det hans besluttning å ikke fotsterke. Vi, supporterene, følger lydig og spent med enså lenge dog. Fergie knows.. Foreløpig ser det bra ut med et trofe og en god ligastart, så kritikken har med rette uteblitt. Chelsea og Arsenal leverte varene i dag, så i morgen må vi svare. Dette er en vanskelig kamp, men en vi bør vinne om klubben skal ha realistiske ambisjoner om ligagull. Chelsea spesielt har et ekstremt enkelt kampprogram nå i høst og dersom vi kan matche dem på poeng godt uti september, tror jeg vi knuser møkket innbyrdes og når ting knyter seg til. Jeg har sett på PL i godt over halvannet tiår og av erfaring så vet jeg at alle lag får perioder hvor det går i mot, selv de som cruiser frem til jul kan falle helt av. Chelsea vil få det, sannsynligvis i flere perioder og vi vil få det. Det er laget som biter best fra seg når målene ikke renner inn og moralen faller som vinner PL ved normale omstendigheter. I fjor var en "freak" seasong der samtlige av topplagene leverte under pari - såpass generøse tviler jeg på at noen av våre konkurrenter vil være i det som ser ut som en mindre jevn ligasesong enn på lenge. Jeg tenker da på skillet mellom toppen og bunnen. I toppen vil det bli et rotterace mellom CFC, Utd og Arsenal med mindre United drar frem noe helt spesielt, slik som bare vi kan. Etter å ha skuet våre konkurrenter denne helgen og ved tidligere annledninger kan jeg med hånden på hjerte si at alt annet enn ligagull vil oppleves som aldri så liten nedtur i år. Rett å slett fordi jeg vil føle at vi har underprestert. Dere som kjenner meg og brukeren min vet at jeg er noe pessimistisk til vanlig og aldri ville kommet med en slik påstand om jeg ikke følte at den var 110% berettiget. United har det beste laget i PL, vi har den beste manageren og vi har vinnerkulturen.

 

Tar jeg noe for gitt? Nei. Jeg er hverken sikkert på at vi vinner, hvem som er med til mai og hvordan enkeltspillerne våre leverer. Tar Berba steget? Faller Nani tilbake til sitt gamle jeg, eller fortsetter han klatringen mot toppen? Mange spørsmål besvares i morgen klokken 17. Alt jeg vet er at jeg har troa på gutta og selv om fallhøyden da er større enn hva den var foregående sesong, da jeg ikke hadde de store forventingene, er det godt å kjenne at klubben i ditt hjerte er der den skal være.

 

Get inn ladsy! Gleder meg som vanlig enormt.

Endret av Goldwing MacLeach
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blir imponert om dere kommer helskinnet hjem fra denne matchen med 3 poeng i bagasjen. Tror dere skal få slite i denne matchen. Hvis Rooney er borte er det tid for Chicharito og Berbatov å vise hva de er laget av, med et godt resultat for de her, kan de bli veldig gode i løpet av sesongen.

 

Lukter veldig uavgjort her, og tror det blir en slitematch. Med seier her derimot ligger dere best ann i PL som du sier, Newcastle hjemme skal være 3 poeng for de fleste topplagene, men Fulham borte er en av de vanskeligere kampene i løpet av sesongen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Herlig niko, archanios og Game. Kan ikke si så mye nå, knust, men herregud så mye jeg gleder meg til utd kamp igjen. Har savnet det helt siden mandag. Ingen Rooney gjør meg trist. :(

 

Men GET IIIIIIIIIIIN!

 

PS: Scholes-mål pretty please.

Endret av tc47
Lenke til kommentar

4.5.1 med Berba håper jeg virkerlig ikke at det blir. Fulham vil ligge tett med lagdelene, sideforskyve kvikt og låse kantspillet vårt. Vi er derfor helt avhengige av god bevegelse i vår offensiv for å ikke bli stillestående og stangende mot en aggressiv buss. Får vi tempo på ballen klarer vi å sprekke enheten deres, men det tviler jeg på at vi får til med Berbatov som enslig oppspillspunkt. For alt i verden håper jeg Rooney blir klar til denne da vi trenger energien hans. Syntes heller ikke at det er noe behov for å pakke igjen midtbanen mot Fulham, så jeg mener vi bør kjøre på med samme taktikk som vi gjorde i 0-4 kampen(FAC) i 08/09 sesongen. Mye bevegelse, mye offensivt krutt. En 4-4-2 formasjon med Fletcher og Carrick sentralt. Jeg tror ikke dette er kampen for Scholes og jeg syntes han fortjener en liten pause, i alle fall fra start. Valencia og Nani på kantene, samt Rooney og Hernandez eller Owen(!) på topp.

 

Håper hverken at Scholes eller Berbatov, to av formspillerne våre, starter denne. Ginger fordi han fortjener hvile og ettersom dette vil bli en mindre åpen kamp. Berba av åpenbare grunner, selv om han så langt skarpere ut enn Rooney mot Newcastle.

 

Må innrømme at jeg er noe skuffet over hvor lite aktivitet det er i Uniteds kamptråder denne sesongen. Hva faen skjer folkens? Kom med deres forhåndstips, lagoppstillinger og det som bedre er. Ja, jeg er intressert i å lese hva folk har planer om å spise til kampen, hvor de skal se den og hvem de skal se den med. Kom igjen.

 

Jeg ser matchen hjemme i trygge omgivelser. Fyrer opp en pizza grandis og et par carlsberg til den første kampen (Magpies-Villa) og påfølgende digg til United kampen.

Lenke til kommentar

Håper på 4-4-2 jeg og, men håper Berbatov starter. Nå som han har hatt noen gode kamper mener jeg han kan være godt tjent med å få kontinuitet inn i kroppen.

 

Når det gjelder Scholes er jeg ikke helt sikker, dette kan utvikle seg til å bli en kamp som er perfekt for Scholes hvor han får god tid og store rom på midtbanen til å slå lekne krempasninger. Samtidig er det sjans for at det blir en midtbanekrig, noe Scholes begynner å bli litt for treg til i en 4-4-2 formasjon.

I det store og hele tror jeg vi blir veldig avhengige av å få igang kantspillet for å få Fulham i ubalanse, i tillegg til at vi må utnytte kontringene så mye som mulig samtidig som vi må være på vakt mot kontringer mot oss.

 

Litt usikker på skadelisten for tiden, men jeg går i hvert fall ut i fra at Rooney ikke er klar og ønsker derfor dette laget.

 

 

Sar

 

O'Sea - Vidic - Evans - Evra

 

Valencia - Fletcher - Carrick/Scholes - Nani

 

Berbatov

 

Hernandez

 

Benk: KuSjakk; Smalling, Rafael; Giggs, Carrick/Scholes; Macheda, Owen.

 

 

Edit: Er for øvrig litt redd for at SAF velger å kjøre "safe" med 4-5-1.

Endret av Alt-Ctrl
Lenke til kommentar

Håper eg får sett kampen, men vet ikke om eg egentlig vil :p Fulham kampene borte har vært kjipe. Blir isåfall på den vanlige plassen!

 

 

Hehe, skjønner hva du mener. Skal selv se den hjemme på Sumo med et par kompiser. God avveksling fra sist sesong hvor jeg så nesten alle kampene blett alene på crappy livesportstream på Rena. Det var stusselig det.

Lenke til kommentar

(Goldwing)Har ete to skiver med ost og speilegg på til frukost, for å få ei skikkelig oppladning før kampane tek til i ettermiddag. I augneblinken gjer eg mitt beste for å få opp koffein-nivået i kroppen med opptil fleire koppar sterk og god kaffi. Til kampen, som skal sjåast i sofakroken til ein universitetskamerat, skal eg drikke ei Carlsberg og eit fruktig engelsk ale, saman med ein eller annan type pizza som truleg må bestillast i god tid før kampstart. Nervane har byrja å snike seg oppover ryggrada, noko eg først merka av at eg våkna i dag tidleg av merkelige fotballrelaterte draumar.

 

Kampen kan gå fleire vegar i dag. Eg har inga tru på at Fulham klarar å gjenta prestasjonen frå i fjor, og dei vil uansett få det vanskeligare mot eit skikkelig stopparpar. At dei akkurat har skifta manager er neppe så positivt heller og så vidt som eg fekk med meg så overbeviste ikkje dei voldsomt borte mot Bolton forrige helg. Vi var kanskje ikkje fullstendig overbevisande sjølv heller, og manglar framleis litt av den kynismen og dødligheita ein ser frå ma Chelsea som berre aukar tempoet for å score fleire mål når dei først kjem i leiinga. Vi var sjølvsagt rimelig solide mot Newcastle, og var vel aldri i nokon fare for å ikkje ta med oss dei viktige tre poenga, men som ein på twitter sa i går, det vart mykje fint spel, men lite matnyttig utover i kampen. Eg trur også at Zamora vil kunne utgjere ein større trussel mot forsvaret vårt enn det Carrol klarte sist helg. Zamora viste i fjor at han kan vere ein veldig god spelar og Vidic og Evans skal passe godt på når han nærmar seg målet vårt.

 

Vi kan ikkje tape verken to eller tre poeng i denne kampen. Ja Chelsea har møtt to lag som mest truleg vil kjempe hardt mot å unngå nedrykk, men samstundes så har dei neppe spelt så bra som dei kan, så at dei vil kunne ha betre spel utover i sesongen må ein nesten kunne rekne med. Med Ramires inn på midten får dei også delvis fornya det litt seige laget sitt og dei får litt fleire alternativ å spele på. Vi må altså vere fullstendig konsentrerte framover for å ikkje kome bakpå for tidleg. Aller helst skal vi som eg nemnte i går vere heilt der oppe, vinne våre kampar, så kan heller vi stikke ifrå dersom Chelsea og evt andre som heng med der oppe feilar.

 

Dersom ein ser vekk ifrå heimekampane mot Liverpool og Tottenham, så har ikkje vi det verste programmet framover, og sidan begge desse kampane skal spelast på heimebane, så bør vi kunne få seks poeng utfrå dei også om vi spelar opp mot potensialet vårt. Det er likevel ikkje så forferdelig mykje hjelp i dersom vi rotar vekk poeng mot "antatt svakare" motstand. Eg reknar med at ein del av spelarane som var med borte mot Fulham i fjor er såpass revansjelystne at dei gjer sitt beste for å rive eit kompakt heimelag i filler. Eg er spent på kva Sparky klarar å få utav dette laget, men eg håpar på at han vil slite litt med å vise det same potensialet som Hodgson klarte med eit lag han kjente svært godt.

 

Eg håpar vi får sjå ein Hernandez-Berbatov kombinasjon på topp i dag, men ser ikkje vekk ifrå at Owen kan snike seg inn der mtp enkelte kommentarar frå SAF dei siste dagane.

 

I går tenkte eg at vi burde starte med Nani - Val på kantane, men det spørs litt korleis vi tenker å gå ut i dag. Det kan jo også hende at dette er ein type kamp som kan passe Park, med litt meir duellar og springing både framover og bakover enn det f.eks Nani setter pris på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...