Gå til innhold

Hvilket skjermkort anbefales.


kimaeven

Anbefalte innlegg

Hei, jeg skal kjøpe nytt skjermkort go lurer på hvilket jeg skal kjøpe. Jeg vil derfor ha noen forslag. JEg har tenkt å bruke rundt 2500,- og lurer på hviket kort dere anbefaler, og hvor jeg får tak i det.

 

Det hadde vært fint om noen kom med noen bra erfaringer for eller mot og ikke bare innlegg som sier at Geforce3 ti200 er best eller ATI radeon8500. Jeg vet at begge er bra kort, men jeg vil ha noen harde fakta fra dere uten henvisninger til andre sider.

 

Er kanskje kravstor, men men.............:smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Står masse om slikt i poster ett par dager tilbake, men:

Bare spilling og du får kortet straks = geforce 3 ti200 eller kanskje ett raskere kort på tilbud eller no.

Uansett ett kort i geforce familien.

 

Vil du ha litt flere egenskaper som dual skjerm, dvi utgang og meget god 2d + såklart spilling så er ati 8500 å annbefale. Du kan få ett ati 8500 le til rundt 2500 inkl porto og det er veldig bra kort.

Hadde ett i 1 1/2 dag før det havarerte og fikk testa det i både colin2 soulreaver 2 og wolfenstein og det var helt konge.

Kjørte colin i 1600*1200 med maks grafikk uten anntydninger til hakking og det på en 950 mhz.

 

foreslår at du ser litt i andre poster med omtrent samme emne så finner du sikkert ut litt av hvert.

Lenke til kommentar

Prøv å kjøp eit Cardexpert/Gainward kort, det er bra merke. Ellers er det GeForce 3 som er bra der Gainward sel sine Ti 200 kort som Ti450, dvs korta deira er jævlig overklokkingsvennlege.

ATI Radeon 8500 scora bedre enn GeForce 3 Ti500 og er billigare?? Sats på ein av dei to så går det supert

 

Meldingen ble redigert pga en signatur som var dobbelt så bred som selve bredden på forumet. Prøv å utvis fornuftighet i bruken av bilder i signaturer.

 

[ Denne Melding var redigert av: Howard på 2002-01-31 15:35 ]

Lenke til kommentar

Det er så mye rot med hvilke typer kort som er med raskt minne og hvilke som ikke er det. Hvilke butikker som har det og hvilke som ikke har ATI med 3,6ns minne osv. JEg lurer på hvor finner jeg en nettbutikk som har dette kortet uten lureri i annonsen (som virkelig har 3,6 ns minne) og som leverer pålitlig. Jeg vil ha et kort som git bra avspilling i dvd og som i tillegg er rått til spill. Hvor stor merkbar forskell er det egentlig på geforce og ATI når det gjelder 2d kvalitet og avspilling av DVD-er?

Lenke til kommentar

Det blir for dyrt. JEg kan strekke meg til 3000 kanskje, og vil da ha et kort som holder en stund og ikke trenger å byttes ut med det først. JEg er veldig sugen på radeon8500, men vet ikke om jeg tør. Det virker som om de som selger kortet ikke helt vet hva de har å selge

Lenke til kommentar

Siden jeg nettopp kjøpte meg nytt skjermkort selv, kan jeg si hva jeg kjøpte og hvordan det har funka.

Tenkte på ATI Radeon8500, siden jeg kunne punge ut med rundt 2500 jeg også. Siden dette ikke var leveringsklart på en god stund da jeg trengte kort, droppet jeg det.

Jeg kjøpte et Gainward Ti460, 64MB 3,8ns ddr ram. Det har langt bedre 2D enn noe annet jeg har hatt, overgår GF2mx kortene med god margin.

Og med så bra ram som det er på kortet kan det kjøres raskt og likevel stabilt.

Og det koster omtrent akkurat det du ville betale.

Et topp kjøp spør du meg.

 

-P-

Lenke til kommentar

oki, men er det det beste kortet. ville du heller valgt ATI hvis de hadde hatt det?. Jeg bruker et TNT" M&¤ kort nå, og trenger noe som gjør at jeg kan spille spill uten hakking en god stud fremover. HVilket kort er mest fremtidsrettet, og hvilket er det som jeg kan ha lengst uten å bli tvingt til å oppgradere. Noe jeg blir nødt til nå, for jeg scorer 765p i 3DMArk med en tordenfugl på 1400mhz og 266 mhz fsb

Lenke til kommentar

Tror jeg hadde satset på ati8500 retail. Denne utgaven kan du senere klokke opp til omtrent samme hastighet som neste versjon (300XT) og du vil klare de fleste spill en god stund fremover. I tillegg så har dette kortet dvi utgang slik at du senere en gang når du kanskje kjøper deg flatskjerm så slipper du å bytte skjermkort. Kortet har i tillegg god dvd avspilling og tv ugang som skal være av svært god kvalitet. Uansett så tror jeg ikke du blir missfornøyd med noen kort i den prisklassen. Kan du vente litt til s kan du jo sitte på gjerdet til geforce 4 har kommet ut da dette sikkert prisen på geforce 3 ti500 noe så kanskje du tar deg råd til noe bedre da. Trenger du ikke tilleggsfunksjonene som ati tilbyr, men skal bruke kortet dit på en skjerm og som regel til spilling så gå for geforce versjon av kjent solid merke.

Lenke til kommentar

Til den prisen og innenfor GF3 Ti200 kortene tør jeg påstå at Gainward Ti460 er det beste kortet ja. Faktisk er også PC World Norge enig med meg.

 

Jeg har sett en del på ATI Radeon8500 og er fristet av det ja, grunnet høy score på tester. Men tidligere erfaringer med ATIs drivere gjør meg samtidig litt skeptisk.

Om jeg skulle kjøpt nytt kort igjen når ATI faktisk kan levere kortene vet jeg ikke sannelig ikke helt hva jeg hadde kjøpt, men tror kanskje jeg hadde gitt ATI en sjanse igjen.

 

-P-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...