Gå til innhold

bytte plass / invertere høytalere


Anbefalte innlegg

Har et problem som har seg slik at høytalerne mine er feilplassert i forhold til høyre/venstre justering (lyd fra høyre høytaler vil jeg helst ha i venstre og vica verca). Ledningene tillater meg ikke grunnet lengde å bytte plass på dem. Så da lurte jeg på om noen har peiling på hvordan jeg kan invertere høytalerne fra pcen.

 

Høytalere: Logitech X-230

PC: HP Compaq 6710b

Har Windows XP atm men kommer til å bytte over til Vista etterhvert så hvis det har noe å si, takker jeg for informasjonen.

 

Vil helst slippe "kjøp deg en lengre kabel" og lignende svar med mindre det er et godt tilbud. ;)

 

Takker for fornuftige svar :)

Endret av Wertyfus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du bruker Winamp:

 

Preferences (Ctrl-P) > Plug-ins > Output > Double click "Nullsoft waveOut plug-in v2.3" > "Volume control" > "Reverse balance"

 

Du var kanskje mer interessert i å få det riktig i spill ol.?

 

Har du SoundMax controlpanel installert? Har du sjekket om det er noen mulighet for reverse/invert balance eller left/right channels/speakers?

 

En mulighet er å klippe over kabelen som går fra PC til høytalere og bytte om på lederene. Rekkeklemmer, lodding eller rett og slett tvinn-og-tape krever ikke store kunnskaper, så hvem som helst kan gjøre det. Evt. kjøper du en skjøtekabel til headset som du klipper opp istedenfor å klippe av den den som hører til høytalersettet.

Skjøtekabelen er på 3m, så det skader ikke å korte den inn med det samme du har avbiteren fremme.

Endret av formann
Lenke til kommentar

Jeg bruker så og si bare spotify og til dels VLC for film, og det var for det meste spill og film jeg sikta til, ellers så er det jo også greit at musikken kommer riktig og. Har gått 2 år på elektro, så det med skifting av ledere og sånnt kan jeg ja, men har helst lyst til å slippe å klippe det som følger med grunnet det er festet inni ene høytaleren. Finnes det ikke andre programmer eller lignende som kan fikse samme saken gratis? Helst uten å måtte rote neri grunninnstillingene så pcen bruker 50 år på starte opp :p

 

Og jo, har skjekka en del ganger innom SoundMax men klarer ikke finne det og hjelpa om det er ikke akkurat det jeg håpa på..

 

 

edit: fant noe som het kx project, noe peiling på det?

Endret av Wertyfus
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...