Gå til innhold

Hvordan er kvaliteten på bærbart Mac-utstyr?


Anbefalte innlegg

Har til nå gått gjennom 3 bærbare PCer. Samtlige har blitt defekte etter et par års bruk. Er ikke en gang snakk om hard bruk, eller mye bruk. Nå er jeg dritt lei av alt styret hver gang dette skjer, og er på jakt etter å finne en produsent som klarer å lage utstyr som holder.

 

Har bare sånn generelt observert at folk jeg kjenner som har Mac gjerne har utstyret sitt lengre, at de ikke bare plutselig dør etter 2 år. Stemmer dette, eller er det bare jeg som har sett feil?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min MB er straks to år gammel, og det eneste som har skjedd sålangt er at to av de fire gummiføttene under har løsnet. Batteriet har gått ned noen få prosent, som er normalt for batterier, ellers er den god som ny :) Selvfølgelig er det jo problemer med Mac'er og, men i min erfaring så har jeg hatt mindre problemer med Mac enn de forskjellige pc laptopene jeg har hatt.

 

(Og min har blitt brukt ganske mye hver dag, både hjemme og på skolen.)

Endret av Thomas_H
Lenke til kommentar

Det skjer ting med mac også, så ikke forvent deg noe som er udødelig. Det skjer bare oftere med PC (etter mine erfaringer fra begge verdener). Mac er veldig velbygget. Alt er veldig "tight" og solid, både maskinvaremessig og designmessig. Men jeg er vel kanskje inhabil.

 

Hilsen Apple-ansatt.

 

Edit: typo.

Endret av Flashmob
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...