Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vennesonen - hvordan gjøre henne interessert?


Gjest vennen!

Anbefalte innlegg

Gjest vennen!

Heisann!

 

Har i snart 3 år snakket regelmessig med en jente på MSN og tekstmeldinger. Vi har møtes 3 ganger, og mye god stemning :)

 

Nå har det seg sånn at vi skal studere i hver vår by, som er noen mil unna, men ikke lenger enn 1 time med fly. Jeg har stadig hintet frempå om at jeg kommer og besøker henne en helg, når hun har flyttet inn og alt har roet seg litt, noe hun har gitt klarsignal til.

 

Vi snakker mest sammen på MSN, som er en kjedelig greie sådan. Det er oftest jeg som tar kontakt, og jeg som driver samtalen. Jeg har innrømmet å være betatt av henne, noe hun ble litt overrasket av, men som hun taklet med å si at et distanseforhold er noe hun ikke har tro på med mindre man har vært sammen i 2-3 år. Hun sa også at hun aldri har vært forelsket (!) og har vanskelig for å åpne seg for noen. (Hun er den hyggeligste, blideste og mest livsglade person jeg har møtt). Hun ville bare ikke såre meg, gi meg falske forhåpninger og lignende.

 

Jeg snudde samtalen til at jeg heller vil bli såret i fremtiden enn nå, så gi meg en sjangse til å bli bedre kjent med deg. Husker ikke i detalj hva hun svarte, men det føltes som hun likte det. Hun ville bare ikke love meg noe.

 

Og til spørsmålet; hvordan gjør jeg henne interessert i meg? Vil ikke høre at du må nok være venn med henne ellers risikerer du å tape alt blabla... Har sett litt på tips og råd, blant annet gjøre henne misunnelig på forskjellige måter, for å pirre interessen hennes. Men synes det er så råttent! Hvorfor skal jeg bruke tjuvtriks til å lure jenta jeg liker? Og må jeg egentlig det?

 

Hva sier dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest vennen!

Takk for innspill. Las hele den linken, og kjenner nok igjen mye av det som blir fortalt, men tror ikke vi har vært nok fysisk sammen til at jeg kan si at det mangler seksuell interesse fra min eller hennes side, men at jeg har landet i vennesonen er nok sant. Jeg har troen på at vennskapet vårt vil utvikle seg videre enn å være en fallgrop.

 

Det jeg ønsker er å fange interessen hennes, utten å måtte ta på meg en rolle jeg ikke er: bad-boy, womanizer, hva som helst. Ja, jeg ser at mange av rådene kan pirre en jente, men jeg føler det blir feil av meg å bruke de av respekt for meg selv, og ikke minst for henne.

 

Jenter sies å være en komplisert utgave, så hvorfor skal slike enkle grep fungere?

Lenke til kommentar

Du får låne yndlingsboka hennes, og bruke en 14 dagers tid eller mer på å pløye igjennom den. Så får dere også mer å snakke om.

 

Hvis du er heldig må du igjennom hele Twilight serien ;) Det tar jo også gjerne mer enn 14 dager...

 

Poenget her er at det må være hennes bok. Ikke en du må låne av noen andre.

Endret av Erigon
Lenke til kommentar

Vi minner om reglene for gjesteposting, som du finner i egen boks øverst i forumet. En eller flere poster har blitt slettet som følge av brudd på disse reglene. Husk at posting med gjestekonto er for innlegg av alvorlig og/eller sensitiv art. Vi oppfordrer alle til å respektere reglene, slik at vi kan beholde dette tilbudet for de som måtte trenge det. Grove misbruk vil medføre ip-sjekk.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det er off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...