Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst] Redd jeg mister kjæresten min


Gjest gutt17_TS

Anbefalte innlegg

Gjest gutt17_TS

Hei.

 

Har nå snart vært sammen med kjæresten min i 6mnd, mitt aller første forhold og hittil har det vært herlig, men nå har hun sagt at hun har en masse følelser som forvirrer henne og at hun må tenke over noen ting.

 

Det begynte for en stund siden mens hun var på ferie. Hun hadde vært borte i en mnd og jeg fikk ikke sendt veldig mange meldinger ned dit pga noe merkelig med mobil-nettet. Det tok alt ifra 1 til 5 dager for henne å få meldingene mine, så hun sa at jeg kunne slutte å sende siden det tok så utrolig lang tid for henne å få svar og det såret henne mer enn hvis jeg ikke sendte henne meldinger. Så jeg sluttet å svare på meldingene hennes på den samme måten, men jeg sendte av og til ned meldinger som "savner deg." eller "hvordan har du det?" og lignende. Hun sa ikke noe mer om meldingene etter dette.

 

Når hun da kommer hjem så prater vi om alt vi har opplevd på ferie og til slutt bare la vi oss ned på senga og hold rundt hverandre. Var så godt å endelig se henne igjen! Men etter en stund begynte hun å gråte, så jeg spurte hva som var galt, men får ikke noe svar. Hun bare ser bort fra meg og vil ikke se rett på meg. Og når hun endelig sier noe så sier hun at hun er veldig glad i meg og aldri vil såre meg. Alt jeg tenker er, "å faen" siden jeg tror hun nå skal dumpe meg. Så derfor fortsetter jeg å holde godt rundt henne og spørre "hva er det?" og "du kan fortelle meg det". Til slutt så svarer hun at hun har en masse følelser og vet ikke helt hva hun skal gjøre, at hun trenger litt tid. Men hun sa tydelig at hun ikke ville at jeg skulle slutte å prate med henne de neste dagene bare på grunn av dette.

 

De eneste små samtalene vi har hatt er over sms og det har vært meg som spør om vi skal finne på noe, men hun skulle være med venninene hele dagen. Greit sier jeg, hun har jo vært borte fra venninene i 1mnd også. Og nå sendte jeg en melding som spurte om når de nærmeste dagene vi kunne treffes, men hun sa at hun skulle kanskje jobbe resten av uka fram til skolen begynner og kanskje ikke hadde tid til meg i det hele tatt, så nå er jeg redd for at jeg mister kjæresten min og at det er min feil siden jeg ikke gjør noe.

 

Jeg trenger hjelp. Hva må jeg gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest gutt17_TS

Klart jeg har prøvd å ringe. Men da ble det bare litt small-talk og ikke om noe alvorlig, og når jeg spurte om vi kunne møtes så sa hun at hun skulle si ifra når hun visste.

Lenke til kommentar

Jeg aner ugler i mosen her ja. Tror du bør gjøre som de andre sa, og kreve å få en samtale. Hvis hun har tenkt å slå opp, er det bedre nå enn seinere. La meg si åssen jeg tror dette kommer til å forekomme hvis du bare venter: Hun trenger tid for seg selv og for å finne ut hva hun vil. Du kommer til å torturere deg selv mens du gir henne tid for seg selv og avstand. Plutselig bestemmer hun seg for at hun ikke kan stole på seg selv, og at du fortjener noe bedre. Antageligvis pga noe utroskap eller lignende. Vips så dumper hun deg, og du blir værende bedratt og forlatt, altså helt maktesløs.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...