Gå til innhold

Pakke fra Tyskland sendt med DHL


Anbefalte innlegg

I morgen så får jeg mest sannsynlig en pakke ifra Tyskland. Denne er blitt sendt med DHL, og jeg forstår det slik at jeg da får pakken levert på døren? Problemet er at jeg har en legetime i morgen, og blir borte fra jobben i en times tid. Hva vil da skje om pakken ankommer imens jeg er fraværende? Vil den bli sendt tilbake, eller kan noen på jobben kvittere den?

 

Red.: DHL har jo også lagt ut for fortollingen. Er det mulig å betale dette med et bankkort?

Endret av Basusjernet
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

noen på jobben kan kvittere på den, men vet ikke om du kanskje bør gi beskjed om det på forhånd. Dersom den ikke blir levert legger de igjen en lapp med et telefonnr du må ringe for å avtale noe.

 

Den ene gangen det skjedde meg avtalte vi at de skullke levere på jobben, og de leverte i varemottaket, og det var ikke jeg som skrev under.

Lenke til kommentar

Red.: DHL har jo også lagt ut for fortollingen. Er det mulig å betale dette med et bankkort?

 

Du får faktura i posten eller på mail, som enten må betales før pakken blir utlevert, eller med en kort betalingsfrist, muligens avhengig av om du har mottatt/betalt pakker fra DHL tidligere. Med mindre noe er dramatisk endret, så tar ikke den som leverer pakken imot betaling.

Lenke til kommentar

Sendte også en mail til DHL igår, og da viste det seg -- i et svar jeg fikk nå nettopp -- at da de hadde sendt meg en varsling om at pakken ville ankomme idag, så var ikke det hjem til meg, men at pakken ville ankomme Norge idag. Deretter ville den bli gitt videre til posten. Noen som har noe av erfaring med hvor lang tid posten vanligvis bruker på dette? Jeg bor på vestlandet, så jeg må vel bare belegge meg på å måtte vente en god stund lengre enn antatt?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Litt sent svar, men man får pakker sendt med DHl ofte i posten, dvs, gjennom det Norske postvesen.

 

Du får da en vanlig pakkseddel om ankommet pakke.

Du må også betale eventuell MVA, og fortollingsgebyrer før pakken utleveres.

 

Har fått en rekke pakker sendt med DHL fra Tyskland, Nederland, Slovakia+++ samtlige måtte hentes hos det lokale postkontor.

 

DHL har ikke noe utlevring her i området.

 

Med eventuell sporingsnummer kan du se når pakken ankom Norge, hvor lenge den er til tollvurdering, og forsendelse videre.

Endret av Vårbris
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...