Gå til innhold

Salg av vannkjølt gamerpc. prisantydning


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har allerede lagt ut denne pc'n jeg skal selge, men tenkte jeg skulle hive inn en liten forespørsel her og høre hva folk synes om prisen jeg har satt på denne maskinen.

For øyeblikket har jeg satt den til 16000 kr på finn.no. Synes selv dette er en forholdsvis pen pris med tanke på at det meste av hardware i denne er 1 år eller yngre. Følger også med en ganske god 26" samsung skjerm.

 

 

Beskrivelse

Corsair obsidian 800D gamer pc med skjerm til salgs.

 

PSU

 

Corsair HX 1000W

 

CPU

 

Intel i7 1366 965 Extreme

 

MINNE

 

Corsair Dominator DHX+ DDR3 1866MHz 6GB

 

GRAFIKK

 

XFX GTX 295 v2 X2 Quad SLI

 

LAGRING

 

Intel X25-M SSD 80GB gen 2 X2 Raid0

 

Western Digital Caviar® GreenPower? 1TB X3 Samsung Spinpoint 750GB X1

 

HOVEDKORT

 

EVGA X58 3xSLI, Socket-1366

 

EKSTRAUTSTYR

 

vannkjøling:

 

CPU: Swiftech Apogee XT

 

NB/SB: Koolance MB-EVX58 (EVGA X58 SLI)

 

VREG: Koolance MVR-40

 

Grafikk: EK-FC295 GTX Single PCB - Acetal+Nickel

 

Pumpe: Swiftech 655 m/ Koolance COV-RP450

 

Radiator: TFC Xchanger 360 X2

 

Reservoir: XSPC Bay Reservoir black

 

Diverse slanger og nipler fra tygon, XSPC og feser

 

Vifter: Noctua NF-P12 og Triebwerk LS - 120x120x55 - 1.200 RPM

 

Samsung syncmaster 2693 HM 26"

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da kan jeg i utgangspunktet sette opp prisen... Noe som ikke funker har jeg funnet ut. Så håper den går for den prisen jeg har satt nå. Dessuten kan jo flere av delene brukes i neste maskin om så er. Både kabinett, psu og vannkjølingen er jo biter som vil funke i lang tid fremover.

Lenke til kommentar

Støttes av Agentspoon

Denne maskinen selges ærlig talt til mindre enn 50% av dagens markedspriser. Løp og kjøp.:new_woot:

 

Det er utrolig synd at praktbygget må selges, men samtidig kan jeg bare velsigne den med å si at dette gir ekstremt med ytelse per krone, og forbikjører alt annet i denne prisklassen og vel så det. For den som vil ha det beste, kan dette rolig anbefales som et av tidenes beste kjøp.

 

asp.png

Endret av Agentspoon
Lenke til kommentar

Er jo ting jeg burde nevnt selvfølgelig. tenkte jeg ikke på i farta. Og både cpu, gpu og ram har vært overklokket. Er vel forholdsvis ganske vanlig med tanke på utstyret :D

Men alt fungerer som det skal og om det var noe så ville jeg jo selvfølgelig gi beskjed om det. Og om jeg skal sette til noe mer tekst må jeg vel legge ut annonsen på nytt. Tekstendring hos finn.no er det vel ikke noen mulighet for etter hva jeg vet.

 

Angående pris håper jeg at jeg ikke må sette den ned enda mer. Salget er noe jeg overhodet ikke vil, men har veldig dårlig med kr om dagen og da må noe ofres dessverre. Har heldigvis ett par maskiner til som er brukenes til litt småtteri så overlever det enn så lenge.

 

Og skal legge til pris og reklame fra deg agentspoon i signaturen ;) Takker så masse for det.

Lenke til kommentar

Akkurat nå går alt på stock, men har hatt cpu på 4,1Ghz. Ikke helt stabil, men orket ikke å styre alt for mye med det. Ram har jeg greid å kjøre på 2133Mhz.

 

Gpu: Coreclock: 690Mhz (stock 576)

shaderclock: 1487 (stock 1242)

memoryclock: 1170 (stock 1008)

 

Dette er uten no volt tweak. Kun kjørt de opp via evga precision.

høyeste temp jeg har sett på gpu er 62 grader etter det jeg kan huske. Da har pc'n stått inne i ett hjørne rett ved verandavinduet som det som oftest er 35C+. Cpu har jeg vel sett på rundt 65 grader eller der omkring.

Endret av Gsx1000r
Lenke til kommentar

Du må tenke på det slik. De som er på jakt etter et oppsett i den prisklassen, er det nemlig fordi de ikke helt tør å bryne seg på selvbygg og overklokking selv. Derfor vil en god og stabil overklokk være et glimrende salgsargument. Jeg anbefaler deg å finne fram til den klokken du selv mener er dønn stabil og sikker. 4GHz er et magisk punkt mange sikler etter, så det er forsåvidt godt nok. Gjør det samme for minne og skjermkort, og husk på at runde tall selger, så pek inn etter disse.

 

Når du har fått postet resultater, lager jeg mer enn gjerne en mer appellerende signatur til. Det er det minste jeg kan gjøre når du tilbyr såpass god pris.:)

Lenke til kommentar

Superheldig var jeg fant jeg ut. Fikk oc cpu'n opp til 4Ghz... Virker meget stabil etter bare 2 justeringer i bios :D kjørte OCCT i 1T uten bluescreen :D rett og slett imponert over meg selv. hehe... kjørt opp skjermkort til maks uten volttweak også. Skal se om jeg ikke får kjørt rammen opp til 1866Mhz i tillegg. Da burde det kanskje hjelpe litt.

 

Og har noe annet småtteri å selge, men ikke noe som gir meg såpass med kr dessverre :( Har en nintendo Wii black til salgs med diverse tilbehør da :-p Og kan jo selge pc'n til fruen :D hehe... kan være at ho tar livet av meg da, men det skal man ikke bry seg mye om.

Lenke til kommentar

Ekstrem-PC selges billig:

Corsair Obsidian 800D | Intel Core i7 965 @ 4GHz | XFX GTX 295 SLi | 6GB Corsair Dominator @ 1866MHz | 2stk Intel X25-M 80GB SSD (Raid 0) | ~ 3,5TB lagring totalt | Vannkjølt prosessor & skjermkort (mer info) | Samsung 2693HM 26" skjerm

16 000 kroner

 

Sitat fra brukeren Agentspoon, eier av anbefalingstråden for PC-komponenter:

"Denne maskinen selges ærlig talt til mindre enn 50% av dagens markedspriser. Løp og kjøp!:new_woot:" Link

Endret av Agentspoon
Lenke til kommentar

Tusen takk Spoon. Du er en knallbra hjelper altså :D. Skal prøve å få tatt noen skikkelige bilder av den i løpet av dagen og få lagt de ut så fort som mulig.

 

La annonsen på finn.no stå ut tiden og så blir det forandring på den også. Håper jeg den forsvinner ganske snart.

 

*bøyer seg i støvet for hyggelig hjelp*

Lenke til kommentar

Hallais,

så ut som et monster det der ... Hvordan er alderen på maskinen? Er samtlige komponenter handlet inn samtidig, eller er noe tatt fra tidligere PC \ handlet inn i ettertid.?

Hvordan er temperaturene på de vannkjølte komponentene?

 

Edit. Lurer forsåvidt også på hvordan støynivået er på denne maskina og om komponentene er handla inn fra 6 forskjellige netshops, eller fra en og samme. :-)

Endret av kenzuke
Lenke til kommentar

Det er handlet på litt forskjellige steder dessverre. Mesteparten er fra komplett, noe fra mpx og noe gjennom en kompis som driver med litt dataopplegg. Noe viftestøy er det jo. Dessverre ikke lydløs.Og det er handlet inn litt nå og da. Men tror det eldste er hovedkort, cpu og ram. Ca 1 år siden det ble kjøpt. Tempmessig så ligger gpu sjeldent over 56grader load og cpu på rundt 28-35 idle og 55 grader load. Nå skal det nevnes at maskinen står i ett hjørne med sola stekende halve dagen. Cpu er også stabilt oc på 4Ghz. sikkert rom for noen ekstra mhz om man prøver seg frem litt ekstra.

 

Og alt av vannkjøling er kjøpt fra utlandet. Husker ikke akkurat hva som er kjøpt hvor i øyeblikket dessverre.

Endret av Gsx1000r
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...