Gå til innhold

Forskjellen på en ps3 dualshock 3 kontroller og en xobox 360 kontroller


Kamwolf14

Anbefalte innlegg

forskellen på en dualshock 3 kontroller og en xbox 360 kontroller er størrelsen. Det er ganske klar størrelseforskjell på kontrollene. Knappesystemet har en klar forskjell, Også er stickenene lagt opp forsjellig. Det at mange sier at de må kjøpe xbox på grunn av størrelsen til konkurenten ps3 så er også det ukorrekt. Hvis man rusler seg en tur på gamestop så finner man ps3 - kontroller i bøtter og spann.

 

mvh PS3 fan :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Herremin for en tråd...

 

Det er jo en smakssak hvilken kontroll som er best, men det er da åpenbart at de er forskjellige. PS3-kontrollen er for firkantet for meg, fruen liker ikke 360-kontrollen. Størrelse, vekt, ergonomi og plassering av knappene er forskjellig - det er da åpenbart bare ved å se på kontrollene?

Lenke til kommentar

eg syns denne tråden er ganske rar... men min mening er at xbox 360 kontrollene er så mye bedre en ps3 kontrollene å her er hvorfor.

 

for det første fingrene sklir av joy sticken hele tiden når du spiller mw2. di er liten å derfor for du vondt i hendene visst du spiller lenge (3 timer), eg har klart å game ganske lenge i strekk på xbox 360 uten att fingrene mine begynner å verke sånn som på ps3. så eg syns xbox 360 er mye bedre en ps3 på online å med kontrollene sine.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...