Gå til innhold

Anno 1404 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min måte går også ut på én stor øy med alle innbyggere, dersom det var tvil

Ok, da misforstod jeg :)

 

KAS: Joa, koster en del - har det på de aller fleste øyene nå. Har likevel rundt +11000 i "inntekt" og rundt 5-6 mill på bok.

Endret av oslo72
Lenke til kommentar

Råtner? Kan gjerne hjelpe, men hva mener du med "farm"?

 

Antagelig har du bygget "cider" eller en annen type produksjon som ikke har vekstvilkår der du bygger. F.eks "Spice" må dyrkes på de gule Orient-øyene, og "Cider" må dyrkes på de grønne øyene. Som du selv nevner må du også ha tilgang til frøene enten på øya eller at du kjøper seed og legger de inn i varehuset.

Hvilke frø som allerede finnes på øya ser du i midten, øverst på skjermen.

Lenke til kommentar

Dumt å velge "HARD" fordi det kan være frustrerende å bli angrepet med krigsskip mens du ikke har kommet lengre enn å produsere tømmer og hente opp fisk...

 

1. Spices kan kun dyrkes på Orient-øyer (med spice-frø fra før eller som du har plantet). For å få tilgang trenger du dessuten nok goodwill hos Storvisiren samt ha nok orient-hus og en Bazar. Goodwill skaffer du deg ved å "kjøpe" en papirrull (husker ikke hva det heter) hos Northburg (?) og gi det til Storvisiren.

 

2. Du taper penger så lenge du har mindre inntekt enn utgifter. Begrens antall øyer/varehus i begynnelsen, og sørg for å bygge en del hus og gi disse TILSTREKKELIG fisk, cider og kirker. Det kan også være greit å øke skattene så mye som mulig (gult felt), men pass på at du ikke setter de for høyt - for da flytter de ut. Vær oppmerksom på at innbyggerne ikke vil oppgradere seg før du igjen senker skattenivået til grønt.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Kjøpte Anno 1404 for en uke siden. For et fantastisk spill. Synd jeg ikke har oppdaget det tidligere. Denne tråden har vært til god hjelp med mange gode tips. Hva er erfaringen til dere som har kjøpt Venice? Er det planer om et nytt Anno i år eller neste år?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...