Gå til innhold

kaviar priser - merkelig praksis


opticus

Anbefalte innlegg

190g koster 22,90 (120,53kr/kg)

250g koster 34,90 (139,60kr/kg)

 

det pleier jo være andre veien, synes det er litt komisk, har tatt dette opp med butikken ved flere anledninger også, en coop mega butikk og de synes også det er like rart hver gang, men det skjer jo ingenting med det. Har ikke sjekket andre butikker, men det er kanskje sånn det fungerer med kaviar andre steder også

 

post-20150-1280937071,9897_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bildet ditt er litt uklart, men sånn det ser ut for meg er labelen for den store kaviar-tuben printet ut i 2010, og den lille er printet ut i 2009. Tar jeg feil?

 

Det er veldig vanlig å prise opp varene flere ganger i løpet av året. Det kan hende at databasen i butikken er utdatert, og at de bare har fått oppdatert økningen på pris på den store tuben, og ikke den lille. Hvis dette er tilfellet så er det nok ikke veldig lurt å klage så mye, for det ender bare med at de øker prisen på den lille tuben også =)

Lenke til kommentar

Jeg ville ikke blitt overrasket om det er gjort med vilje og viten.

 

250g høres jo ut som "mye mer" enn 190g og prisene kan fort virke som proporsjonale, så lenge du ikke kikker på kg-prisen.

 

Butikkene er flinke til å utnytte tankegangen vår, tenk bare på hvordan og hvor smågodtet er plassert. Det er en grunn til at det er rett ved kassen i høyden til et barn :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...