WarpX Skrevet 3. september 2010 Del Skrevet 3. september 2010 (endret) Får håpe den kan trekke opp standarden litt for frossenpipzza, selv om jeg tviler. Tviler på at den topper restaurtant pizzaene de har. Den har jo en helt forskjellig smak fra disse, så det funker dårlig å sammenlikne. Det eneste spesielle med "Restaurant"-pizzaene er at de inneholder en hel brødbakst og har en helt latterlig høy pris. Endret 3. september 2010 av WarpX Lenke til kommentar
Musty Skrevet 3. september 2010 Del Skrevet 3. september 2010 Jeg spiste en Hot Mexican i går, og jeg må si jeg syntes den var et friskt pust i en ellers grå frossenpizzaverden. Førsteinntrykket var iallefall bra. Jeg pleier å være veldig skeptisk til "kjøttdeig" på frossenpizza, men på den her var det faktisk smakfulle kjøttbiter. Innimellom var det en slags salsasaus, og noen slags chilibiter. Begge deler smakte friskt og godt når det fulgte med i kjeften. Jeg var imponert over at det var så mange smaker som kom alt etter hvor du tygget. Vanligvis føler jeg at det forrige tygget smaker AKKURAT likt det neste, men her var det smaker du kunne skille fra hverandre. Stort pluss. Krydderposen som fulgte med var også en god tanke. Jeg brukte bare litt på enkelte biter, og det var også et friskt pust. Jeg tror jeg hadde på litt mye først, for det ble veldig sterkt, men på andre biten var det mer balansert. Jeg gir tommelen opp for denne pizzaen. Vi trengte noe nytt og friskt. Jeg håper bare at jeg syntes det samme etter at jeg har spist den neste gang. Prisen på 63 spenn på Rema1000 var noe stiv, men egentlig overkommelig.. Lenke til kommentar
simen_k Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Dette må være med all time frossenpizza favoritt Kjøpte 10 stk i dag da Rimi hadde tilbud 14.90,- Veldig god den men ligger et stykke unna DR O med pepperoni kjøttboller å skinke det er bare å prøve... Har ikke prøvd den. Er denne også å få kjøpt på Rema? Er det den første utgaven av pakken? Husker den var omtrent dobbelt så stor før som den er nå. Mener denne har vært slik hele tiden. I hvert fall så lenge jeg kan huske. Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Den har alltid vært liten. Lenke til kommentar
Old Game Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Ristorante Pizza Mozzarella er den eneste av mine favoritter som er igjen, resten er tatt ut av produksjon. Noen som husker Grandiosa mild taco? Herregud, voldtekt i kjeften hver gang. Men neida, de byttet den ut med en taco papp versjon med masse løk (finnes ikke noe kvalmere enn løk). Lenke til kommentar
Old Game Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 DJ_gAYLORd, slapp av a. Berbatov kan ikke fordra løk, så der har vi noe felles. Finnes ikke noe kvalmere enn å kjenne konsistensen av et glatt og bløtt legme gli nedover halsen... Lenke til kommentar
Beneath Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 (endret) Er den beste frossenpizzaen jeg har smakt! Syns faktisk Grandiosa pepperoni pizzaen også er ganske god Endret 5. september 2010 av Beneath 1 Lenke til kommentar
thomassit0 Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Ristorante Pizza Mozzarella er den eneste av mine favoritter som er igjen, resten er tatt ut av produksjon. Noen som husker Grandiosa mild taco? Herregud, voldtekt i kjeften hver gang. Men neida, de byttet den ut med en taco papp versjon med masse løk (finnes ikke noe kvalmere enn løk). Champignon. Lenke til kommentar
Frigata Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Grandiosa med tacosmak var heller ikkje så ille. Lenke til kommentar
Mr. A Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Ristorante Pizza Mozzarella er den eneste av mine favoritter som er igjen, resten er tatt ut av produksjon. Noen som husker Grandiosa mild taco? Herregud, voldtekt i kjeften hver gang. Men neida, de byttet den ut med en taco papp versjon med masse løk (finnes ikke noe kvalmere enn løk). Champignon. Løk er jo godt. Men Champignon, blææ 1 Lenke til kommentar
Wiciwato Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Grandiosa med biff og løk smakte fryktelig. Ble ikke mett engang. Lenke til kommentar
Jassogitt Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 (endret) Ristorante Pizza Mozzarella er den eneste av mine favoritter som er igjen, resten er tatt ut av produksjon. Noen som husker Grandiosa mild taco? Herregud, voldtekt i kjeften hver gang. Men neida, de byttet den ut med en taco papp versjon med masse løk (finnes ikke noe kvalmere enn løk). Champignon. Løk er jo godt. Men Champignon, blææ Champignon og løk er da utrolig godt på pizza. Er da mye verre med ananas. Fysj! [media]http://www.youtube.c...h?v=17weIzlMHSc[/media] Endret 5. september 2010 av Jassogitt Lenke til kommentar
Mr. A Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Champignon blir jo bare gele, løk er i det minste ikke gele, og smaken passer perfekt. Ananas kan jeg være enig i ikke funker på pizza. 1 Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Da bruker dere ikke ananasen riktig. Det kan være utrolig godt på pizza! 1 Lenke til kommentar
snartenkt Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Mine damer og herrer: Er dette mexicana som er kommet tilbake? Hvilken kjede/butikk? EDIT Joda, nye mexican http://www.handelsbladetfk.no/id/20551 Den smaker møkk. Lenke til kommentar
anaconda Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Må nok prøve den nye Hot Mexican snart. Elsket Mexicana. Men den tapte seg når de byttet til Big One Mexican. Så er spent på den nye. Ica har en pizza på 10 kroners marked, pizza polare. De har 2 varianter annonsert, skinke & champignon, salami. Noen som har smakt disse? Lenke til kommentar
darket Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Hot Mexican terningkast 4, grei smak, men synes den ble for DYR. Kan godt kjøpe den senere, på tilbud Lenke til kommentar
Leo_Khenir Skrevet 8. september 2010 Del Skrevet 8. september 2010 Casa Di Mama Speciale er godt. Mm, Speciale. Ellers synes jeg Grændis Hawaii var ålreit. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå