Gå til innhold

Hva skjedde med frossenpizzaen?


Anbefalte innlegg

Får håpe den kan trekke opp standarden litt for frossenpipzza, selv om jeg tviler. Tviler på at den topper restaurtant pizzaene de har.

Den har jo en helt forskjellig smak fra disse, så det funker dårlig å sammenlikne. Det eneste spesielle med "Restaurant"-pizzaene er at de inneholder en hel brødbakst og har en helt latterlig høy pris.

Endret av WarpX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg spiste en Hot Mexican i går, og jeg må si jeg syntes den var et friskt pust i en ellers grå frossenpizzaverden. Førsteinntrykket var iallefall bra. Jeg pleier å være veldig skeptisk til "kjøttdeig" på frossenpizza, men på den her var det faktisk smakfulle kjøttbiter. Innimellom var det en slags salsasaus, og noen slags chilibiter. Begge deler smakte friskt og godt når det fulgte med i kjeften. Jeg var imponert over at det var så mange smaker som kom alt etter hvor du tygget. Vanligvis føler jeg at det forrige tygget smaker AKKURAT likt det neste, men her var det smaker du kunne skille fra hverandre. Stort pluss.

Krydderposen som fulgte med var også en god tanke. Jeg brukte bare litt på enkelte biter, og det var også et friskt pust. Jeg tror jeg hadde på litt mye først, for det ble veldig sterkt, men på andre biten var det mer balansert.

 

Jeg gir tommelen opp for denne pizzaen. Vi trengte noe nytt og friskt. Jeg håper bare at jeg syntes det samme etter at jeg har spist den neste gang.

Prisen på 63 spenn på Rema1000 var noe stiv, men egentlig overkommelig.. :)

Lenke til kommentar

Dette må være med all time frossenpizza favoritt

 

4a258c85b7.jpg

 

Kjøpte 10 stk i dag da Rimi hadde tilbud 14.90,- :)

 

Veldig god den men ligger et stykke unna DR O med pepperoni kjøttboller å skinke det er bare å prøve...

Har ikke prøvd den. Er denne også å få kjøpt på Rema?

 

Er det den første utgaven av pakken?

Husker den var omtrent dobbelt så stor før som den er nå.

Mener denne har vært slik hele tiden. I hvert fall så lenge jeg kan huske.

Lenke til kommentar

Ristorante Pizza Mozzarella er den eneste av mine favoritter som er igjen, resten er tatt ut av produksjon. Noen som husker Grandiosa mild taco? Herregud, voldtekt i kjeften hver gang. Men neida, de byttet den ut med en taco papp versjon med masse løk (finnes ikke noe kvalmere enn løk).

 

Champignon.

 

Løk er jo godt. Men Champignon, blææ

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ristorante Pizza Mozzarella er den eneste av mine favoritter som er igjen, resten er tatt ut av produksjon. Noen som husker Grandiosa mild taco? Herregud, voldtekt i kjeften hver gang. Men neida, de byttet den ut med en taco papp versjon med masse løk (finnes ikke noe kvalmere enn løk).

 

Champignon.

 

Løk er jo godt. Men Champignon, blææ

Champignon og løk er da utrolig godt på pizza. Er da mye verre med ananas. Fysj!

 

[media]http://www.youtube.c...h?v=17weIzlMHSc[/media]

Endret av Jassogitt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...