Thefka Skrevet 11. august 2010 Del Skrevet 11. august 2010 Grandiosa, original type, er kongen, uansett. Enkelt, ikke for sterkt, ikke for noenting. Enkelt, billigst og lett. Selv om all frossenpizza fungerer, har jeg aldri møtt noe som når opp mot den første norske. Lenke til kommentar
Hugo_Hardnuts Skrevet 11. august 2010 Del Skrevet 11. august 2010 Grandiosa, original type, er kongen, uansett. Enkelt, ikke for sterkt, ikke for noenting. Enkelt, billigst og lett... ...eller sagt på en annen måte: gørr kjedelig! 1 Lenke til kommentar
WarpX Skrevet 12. august 2010 Del Skrevet 12. august 2010 Å servere f.eks. fasansteik eller russisk kaviar til en som liker original Grandiosa vil være som perler for svin 1 Lenke til kommentar
Jassogitt Skrevet 12. august 2010 Del Skrevet 12. august 2010 Å servere f.eks. fasansteik eller russisk kaviar til en som liker original Grandiosa vil være som perler for svin Nå er da Grandiosa et festmåltid sammenlignet med disse to overvurderte rettene. Lenke til kommentar
Just-Me Skrevet 12. august 2010 Del Skrevet 12. august 2010 Mye rare meninger her inne men det er jo de som spiser hund og katter også. Grandiosa er ikke pizza det vomfyll i bestefall med pappsmak. Kjøpte to Dr. Oetker pizza i går, den ene med skinke og den andre med peperoni og kjøttboller, begge var skikkelig gode men er hakket for små til 2 så jeg og samboen stekte begge men begge anbefales. Den med peperoni var nok hakket bedre men sterk men det liker jeg. 1 Lenke til kommentar
Svar Skrevet 12. august 2010 Del Skrevet 12. august 2010 Å samenligne frossenpizza med resturantpizza er som å samenligne pappvin med flaskevin, eller all vin med wiskey, helt forkjellige ligaer mao. Spe på en grandis for at den skal bli god, er som å koke suppe på en spiker. Lenge siden sist jeg spiste frossenpizza, har spist mye grandis på LAN ol i sin tid. Men omtrent all frossenpizza er jo bedre enn grandis orginal, selv alle de andre variantene av grandis er bedre enn den orginale. 1 Lenke til kommentar
Senyor de la guerra Skrevet 12. august 2010 Del Skrevet 12. august 2010 Å samenligne frossenpizza med resturantpizza er som å samenligne pappvin med flaskevin, eller all vin med wiskey, helt forkjellige ligaer mao. Finnes mye god pappvin, og whiskey er ikke nødvendigvis bedre enn vin. Kommer ann på hvem som smaker. Blir for dumt å bruke slike argument. Spe på en grandis for at den skal bli god, er som å koke suppe på en spiker. Det er det så absolutt ikke, men forøvrig ganske dumt da grandisen er et heller dårlig utgangspunkt. Man kan godt hive på f.eks noe champignon på en grandis for å forbedre smaken, det funker fint. Grandiosa er ikke smakløst, men heller tamt og litt kjedelig i følge meg selv. Men omtrent all frossenpizza er jo bedre enn grandis orginal, selv alle de andre variantene av grandis er bedre enn den orginale. Grandis er ikke kongen av pizza nei, men det finnes mye pizza som er verre enn grandisen. Kjøper heller den "Skinkepizzaen" til Rema 1000 enn Grandiosa. Fersk bunn, uten paprika , ellers ganske lik til en tredjedel av prisen. Denne er fin å bruke som basis for en god pizza. Lenke til kommentar
Svar Skrevet 12. august 2010 Del Skrevet 12. august 2010 Senyor de la guerra: Jeg sa ikke at det ene er bedre enn det andre, jeg sa at det er forskjellige ligaer. Eks er det aldri pappvin og flaskevin i samme vintester. Mye bra frossenpizza, ja, men grandis er ikke en av de, etter min smak Lenke til kommentar
anaconda Skrevet 13. august 2010 Del Skrevet 13. august 2010 Spar butikkene har 40% på all frossenpizza fra stabburet (grandiosa, big one og orignale). Tenkte å prøve Grandiosa lørdagspizza eller full pakke, siden jeg aldri har smakt disse variantene. Men det hadde de ikke. Er det gått ut eller er det bare Spar som ikke tar inn? Jeg så på Big One American Bacon. Den har jeg heller ikke smakt, men ble ikke å kjøpe, da jeg ikke er så glad i Big One. Eneste Big One pizza jeg virkelig likte var Rally Supreme. Lenke til kommentar
WarpX Skrevet 13. august 2010 Del Skrevet 13. august 2010 Er ikke Big One American Bacon == Rally Supreme da? Likner ganske. Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 15. august 2010 Del Skrevet 15. august 2010 Eneste Big One pizza jeg virkelig likte var Rally Supreme. Gode minner med den der! Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 16. august 2010 Del Skrevet 16. august 2010 (om Big One Restaurant er kongen kan jo diskuteres) Elvis er Kongen.....det er et faktum min venn , lulz Er ikke alltid restaurantpizza er saa mye aa rope hurra for heller. Lenke til kommentar
Erav Skrevet 16. august 2010 Del Skrevet 16. august 2010 (om Big One Restaurant er kongen kan jo diskuteres) Elvis er Kongen.....det er et faktum min venn , lulz Er ikke alltid restaurantpizza er saa mye aa rope hurra for heller. Veldig offtopic og kjedelig: på 10 minutters internett surfing har jeg funnet kanskje 5 tilsvarende Elvis troll som deg. Morsomt det da, men aldri sett sånne som deg før, og nå; DÆÆM, 5 stk. ontopic Big one Bacon er jo god. Fyllet dekker for den 'vonde' delen av smaken i bunnen. og minner mer om gode gamle big one bunnen. Lenke til kommentar
Jada-jada Skrevet 16. august 2010 Del Skrevet 16. august 2010 Irritert at de som selger pizzza ikke gir riktig beskrivelse av hvordan den skal opp varmes. Kjøpte en Dr. Oetker pizza i da og den skal varmes på 250 grader i 13-16 min jeg tok den ut etter 11 og da var den nesten svidd. 16 min da hadde den gått i søpla. Lenke til kommentar
anaconda Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Har en slik: http://www.prisjakt.no/product.php?p=98913 Alltid perfekt pizza! Anbefales! Eneste problem er at noen ganger setter den seg fast. Lenke til kommentar
Jassogitt Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Irritert at de som selger pizzza ikke gir riktig beskrivelse av hvordan den skal opp varmes. Kjøpte en Dr. Oetker pizza i da og den skal varmes på 250 grader i 13-16 min jeg tok den ut etter 11 og da var den nesten svidd. 16 min da hadde den gått i søpla. Ikke bruk varmluft om du følger anvisningen på pakken. Lenke til kommentar
Mr. Lurk Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Pass på pizza'n, det gjør jeg. Da skal det pleie og gå bra Lenke til kommentar
Ideal Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Ring heller peppes, eller dolly om du vil ha en GOD pizza. Hvorfor, de lager jo bare dårlig pizza, og når den blir levert er den i tillegg kald og seig/fuktig/svett. Så hvorfor betale 300 kroner for det?? Lenke til kommentar
Mauro Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Ring heller peppes, eller dolly om du vil ha en GOD pizza. Hvorfor, de lager jo bare dårlig pizza, og når den blir levert er den i tillegg kald og seig/fuktig/svett. Så hvorfor betale 300 kroner for det?? Da burde du klage, å ikke betalte 300 kroner for det. Om pizzaen er for sen er det halv pris som regel, å om den ikke holder mål, burde de bare lage ny å levere. Lenke til kommentar
Mechablast Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Ring heller peppes, eller dolly om du vil ha en GOD pizza. Hvorfor, de lager jo bare dårlig pizza, og når den blir levert er den i tillegg kald og seig/fuktig/svett. Så hvorfor betale 300 kroner for det?? Må vel være en grunn til de lager den sånn de gjør, om alle kundene de har klaget på dårlig pizza ville de jo forandre på det antar jeg, så noe rett må de jo tydeligvis gjøre. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå