*F* Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Har gått en del i Pizza de siste ukene ja. Et tips til dem som er lei av pizzaene er å helle tabasco på pizzaen, passer ikke til alle pizzaer, men på f.eks Grandiosa Pepperoni er tabasco veldig godt. Lenke til kommentar
svelemoe Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Den big one restaurant er dritgod, helder den enn dei andre papp-bitane. Lenke til kommentar
emeritus Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Synd den koster alt for mye til å være en frossen pizza Lenke til kommentar
waddaf Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 De som var ansvarlige for endringen av Big-One bunnen burde vært skutt. Faen ass!! Lenke til kommentar
Hugo_Hardnuts Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 (endret) Frossenpizza smaker dynge uansett hvordan man vrir og vender på det. Spiste både grandis og bigone igjen for første gang på over 5 år i går, og det blir minst like lenge til neste gang. ÆSJ! Beste alternativ er å lage en haug med pizzabunner selv som man halvsteker og putter i fryseren. Fylle på disse tar ca. like lang tid som å ta av emballasjen på en frysepizza, og steketiden er faktisk kortere. Smaken er derimot nøyaktig 3.142,5 ganger bedre Endret 2. august 2010 av Hugo_Hardnuts Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Frossenpizza smaker dynge uansett hvordan man vrir og vender på det. Spiste både grandis og bigone igjen for første gang på over 5 år i går, og det blir minst like lenge til neste gang. ÆSJ! Beste alternativ er å lage en haug med pizzabunner selv som man halvsteker og putter i fryseren. Fylle på disse tar ca. like lang tid som å ta av emballasjen på en frysepizza, og steketiden er faktisk kortere. Smaken er derimot nøyaktig 3.142,5 ganger bedre Eg er enig i at heimelaga alltid er betre, men at det er kjappare enn å rive av emballasjen og slenge den i ovnen går eg ikkje med på. Lenke til kommentar
MOO- Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Frossen-pizza = dagenDerpåPizza for min del -.- Lenke til kommentar
WarpX Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Grandiosa original i mitt hjerte Hvordan går det an å like denne?! Smaker hundemat. Det eneste som gir noe smak er faktisk paprikaen, helt latterlig at det ble laget en egen versjon uten paprika etter press fra fjortisbrødhuer med korrupte smaksløker. Farsen som brukes oppå inneholder bare 40% storfekjøtt. Vomfyll, ikke noe annet. Lenke til kommentar
Hugo_Hardnuts Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Frossenpizza smaker dynge uansett hvordan man vrir og vender på det. Spiste både grandis og bigone igjen for første gang på over 5 år i går, og det blir minst like lenge til neste gang. ÆSJ! Beste alternativ er å lage en haug med pizzabunner selv som man halvsteker og putter i fryseren. Fylle på disse tar ca. like lang tid som å ta av emballasjen på en frysepizza, og steketiden er faktisk kortere. Smaken er derimot nøyaktig 3.142,5 ganger bedre Eg er enig i at heimelaga alltid er betre, men at det er kjappare enn å rive av emballasjen og slenge den i ovnen går eg ikkje med på. Nå var det ikke ment helt i alvor det da Men totalt er det faktisk ikke langt unna tidsmessig, for steketiden er kortere. Det krever jo seff litt innsats i det man lager bunnene, men det er til gjengjeld så til de grader overlegent smaksmessig. Lenke til kommentar
Malvado Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Har så og si kutta ut frosenpizzaen , men det ser ut som at de store selskapene (rema - rimi - bunnpris) fokuserer på et fåtall pizzatyper for å drive ned innkjøpsprisen og øke fortjenningene. Så sannheten er nok at det blir mindre pizzaer tilgjengelig for oss Pizzaelskere. Skal jeg ha meg pizza i dag så lager jeg selv, med litt planlegging så er det ikke noe stress å ha pizzabunnen laget i forkant og vakumpakker du den så kan den holde noen dager fint i kjøleskapet. Favorittpizzaene her er i alle fall : *Mozarella : Dr Oetker. *Big One : Pepperoni (stekt på rist på 200C). Uansett så bør dere som har lyst til å leve litt "sunnere" prøve å lage pizzaen fra grunnen av, da får dere langt større kontroll på både smak, konsistens og ikke minst innhold. Jeg lager feks grov bunn ^_^ Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Nå var det ikke ment helt i alvor det da Men totalt er det faktisk ikke langt unna tidsmessig, for steketiden er kortere. Det krever jo seff litt innsats i det man lager bunnene, men det er til gjengjeld så til de grader overlegent smaksmessig. Er sjølvlaga, halvsteikt botn betre enn ferdigbotn ein får kjøpt i frysedisken? Lenke til kommentar
FrankBjarne Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Frossenpizza kommer jeg ikke til å spise på hybelen mest sannsynlig. Det smaker ekkelt og blir enten kjeks eller deig. Enig med Malvado. Hjemmelagd pizza. Like godt med grov bunn som lys bunn. Lenke til kommentar
Hugo_Hardnuts Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 (endret) Er sjølvlaga, halvsteikt botn betre enn ferdigbotn ein får kjøpt i frysedisken? Jeg synes det ja, og i tillegg er det vesentlig billigere. Mel, gjær og salt koster jo tilnærmet ittno' Endret 2. august 2010 av Hugo_Hardnuts Lenke til kommentar
The Doctor Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Har kuttet kraftig ned på frossenpizza. Men siden jeg bodde ett år vekke fra mor for å studere gikk det mest i Casa di Mama og Ristorante (Mozarella og Pollo). Er ganske lei de to typene der nå Lenke til kommentar
xarcee Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 (endret) Når jeg skal spise de ekle frossenpizza'ene har jeg på ekstra ost, og min egen pepperoni, skinke eller kjøttdeig. Endret 2. august 2010 av Arceez Lenke til kommentar
snartenkt Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Frossenpizza smaker dynge uansett hvordan man vrir og vender på det. Spiste både grandis og bigone igjen for første gang på over 5 år i går, og det blir minst like lenge til neste gang. ÆSJ! Beste alternativ er å lage en haug med pizzabunner selv som man halvsteker og putter i fryseren. Fylle på disse tar ca. like lang tid som å ta av emballasjen på en frysepizza, og steketiden er faktisk kortere. Smaken er derimot nøyaktig 3.142,5 ganger bedre Synes frysepizza er god jeg. Det vil si, ikke alt, men noe av det. Lenke til kommentar
Malvado Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Synes frysepizza er god jeg. Det vil si, ikke alt, men noe av det. Mange som er enige med deg , men desverre så fryktelig sunt er det desverre ikke :-( Savner en sunnere variant av frossenpizzaen med grov bunn og som gir stabilt blodsukkernivå. Lenke til kommentar
Left Blank Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 Big One er ok, men jeg liker helt klart de mindre mer italian style pizzaene aka dr oetker. Lenke til kommentar
vikingkylling Skrevet 2. august 2010 Forfatter Del Skrevet 2. august 2010 Frossenpizza smaker dynge uansett hvordan man vrir og vender på det. Spiste både grandis og bigone igjen for første gang på over 5 år i går, og det blir minst like lenge til neste gang. ÆSJ! Beste alternativ er å lage en haug med pizzabunner selv som man halvsteker og putter i fryseren. Fylle på disse tar ca. like lang tid som å ta av emballasjen på en frysepizza, og steketiden er faktisk kortere. Smaken er derimot nøyaktig 3.142,5 ganger bedre Hjemmelaget er helt klart best, men det er tungvindt å lage, og faktisk koster det ikke noe særlig mindre, alt tatt i betraktning. (selvsagt avhengig av hva man har på). Når jeg lager frossenpizza slår jeg på stekeovnen og fortsetter med det jeg holdt på med til den er varm. Deretter setter jeg i pizzaen og fortsetter med det jeg holdt på med det jeg holdt på med til pizzaen er ferdig. Alt i alt tar selve pizza-greiene ikke mer enn to, tre minutter. Bare det å finne frem ingrediensene i butikken om jeg skal lage selv tar lengre tid. 2 Lenke til kommentar
Gulrotsaft Skrevet 2. august 2010 Del Skrevet 2. august 2010 ser pizza mexicana(eler hva den nå het) har blitt nevnt et par ganger. Mener selv dette er den beste frossenpizzaen som har vært på det norske markedet. Såfremst vi snakker om den gamle, var vel ikke big one men pizza mexicana fra stabburet om jeg husker rett. etter å ha bodd for meg selv&eventuelt samboer i snart 12 år har det jo blitt en del frossenpizza, men har begynt å lage mat selv og synes generelt frossen pizza eller slike ferdigblandinger som bare er å varme opp rett og slett ikke holder mål lengre. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå