Gå til innhold

Trenger sekk, hva kan anbefales?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er student og er sånn sett avhengig av en sekk eller bag. Jeg sykler og da gidder jeg bare ikke å ofre all comfor for stilen med en kul/fin bag.

 

Men jeg vil jo gjerne gjøre det beste ut av like vel.

 

I dag bruker jeg en slik kjempeenkel jansportsekk med null polstring i ryggen, et stort rom og en frontlomme. Den har plass til alt jeg trenger og jeg er veldig glad i hvordan den dekker mitt bruk, not so much med hvor gammel og slitt den er. Den minner litt om den blå på bildet bare mindre firkantet og kakhifarget.

 

Men nå er det altså på tide med ny sekk. Jeg vil helst unngå å se ut som en fjortis med bilabong eller annen jallasekk med en milliard lommer og andre greier. Har jo sett på noen mer oldschoolbaserte klassiske ryggsekker, men mye av det jeg har funnet har vært litt mye.

 

Akkurat nå vipper jeg mellom å kjøpe en ny ekstremt enkel sekke eller en slik en: Côte et Ciel Rucksack. Jeg frykter dog at den er litt i største laget og litt for tullete...

 

Har noen av dere tanker om de nevnte sekkene eller tips til hva jeg bør velge?

 

(Skal forsåvidt ha med macbooken, men har nå hatt bærbare macer i sekken uten beskyttelse siden 2005 så ser ikke at jeg skal begynne med det nå, så datasekkbegrunnelsen faller bort for min del)

post-154391-1280582374,5406_thumb.png

post-154391-1280582785,4229_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva sekker angår synes jeg faktisk ikke at den grå ikke var så ille. Hvis ikke er Tumi kjent for veldig god kvalitet.

 

Men kan jo tipse om at det finnes messengerbagger som kan konverteres til sekker også, hvis det skulle være av interesse. Så kan man alltids velge mellom komfort og stil avhengig av vekt og anledning,

Lenke til kommentar

OK. Tumi må være et eksempel på et merke som jeg føler blir litt for vanskelig å kle for en som ikke har en veldig gjennomført stil i rettning retro-preppy, nerd-preppy eller noe. (Slenger rundt meg med utrykk som jeg sikkert ikke har bakgrunn for, men det er det stilene heter i mitt hode). Jeg ser dessverre ikke slik ut. Men hadde jeg gjort det skulle jeg valgt den sekken på bildet, for klart den typen sekker er kule. Det finnes naturlig vis mer grungy versjoner, men jeg vet ikke om jeg kler dem heller...

 

Min hovedredsel med den grå at den kanskje er litt stor og de tøyflaffene som ikke er en del av hovedrommet og som får den til å dekke en større del av ryggen min (og som deretter får den til å virke større).

 

Likte forsåvidt veldig godt albam-sekken, men den så ut til å være utsolgt?

post-154391-1280587113,2229_thumb.png

Endret av dogcow
Lenke til kommentar

Kanskje noe a la eastpak eller napapijri er det greieste. De er omtrent prikk like den jeg har brukt lenge og vært fornøyd med. Sånne "sporty" sekker blir fort alt for glorete og fulle av unødvendige lommer, stropper og annet fancy dill dall jeg ikke liker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...