Oreokjeks Skrevet 29. juli 2010 Del Skrevet 29. juli 2010 (endret) Har et spørsmål angående pannekake oppskrifter. Alle engelske pannekake oppskrifter som jeg finner har ikke mel i røren, mens alle norske pannekake oppskrifter har mel i seg. Noen som har en god forklaring på dette? Eks: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/basicpancakeswithsuga_66226 http://www.melk.no/oppskrift.aspx?mnu1id=9500&mnu2id=9555&mnu3id=9560&artid=14694 Edit: woops, fant ut av det selv. Jaja, da har man lært at flour altså er mel, og ikke sukker som jeg trodde. Nothing to see here Endret 29. juli 2010 av Oreokjeks Emnetittel Lenke til kommentar
stich_it Skrevet 29. juli 2010 Del Skrevet 29. juli 2010 (endret) du tuller nå ikke sant. første ingrediensen i den engelske oppskriften er jo mel: 110g/4oz plain flour, sifted flour = mel *edit* lagt linke til oversettelsen Endret 29. juli 2010 av stich_it Lenke til kommentar
Thefka Skrevet 11. august 2010 Del Skrevet 11. august 2010 Au, selv for meg ville det nok blitt for søtt om du skulle laget pannekaker slik du leste de engelske oppskriftene til å begynne med. Pannekaker lages forøvrig lettest uten oppskrift. Lenke til kommentar
Midnight_walker Skrevet 13. august 2010 Del Skrevet 13. august 2010 For en kjempegod pannekakeoppskrift, tilsett kardemomme, ca. 1-2 tsj. Lenke til kommentar
Leo_Khenir Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Au, selv for meg ville det nok blitt for søtt om du skulle laget pannekaker slik du leste de engelske oppskriftene til å begynne med. Pannekaker lages forøvrig lettest uten oppskrift. Oppskrift til pannekaker = fail. Tror aldri jeg har brukt oppskrift når jeg har laget røre. Lenke til kommentar
Mara10 Skrevet 19. august 2010 Del Skrevet 19. august 2010 Bruk 1-2ss med sukker pannekakene, så blir de mye sprøere! Lenke til kommentar
Leo_Khenir Skrevet 25. august 2010 Del Skrevet 25. august 2010 Bruker gjerne det klassiske målet "en dæsj" sukker i pannekakerøren jeg, så har jeg heller blåbær og flesk i pannekaken istedetfor sukker og sirup. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå