Gå til innhold

Starcraft II: Generell Diskusjon


  

236 stemmer

  1. 1. Cheese taktikker yes/no?

    • Ja! Det er ingen problem med cheesing.
    • Nei! Det er helt patetisk!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lettere å vinne mot cheese hvis du scouter det i tide, men det er ikke alltid så lett (spesielt ved proxy). Hvis man alltid skal anta at motstanderen cheeser og bygger defensivt deretter så er man så langt bak på økonomi hvis motstanderen går standard at man har tapt allerede..

Lenke til kommentar

Nei, men seriøst. Det er bare å spille, man merker ikke at man blir bedre, før man plutselig finner ut at du faktisk greide å vinne den kampen du trodde du skulle tape! :thumbup:

Nei, det er ikke "bare å spille" om du vil bli bedre. Du må på og analysere replayen av alle games du spiller. Se gjerne 200 episoder av day9. Etter du kan generell strategi samt teorien rundt spillet kan du begynne å sette det i praksis.

 

En venn av meg har i overkant av 400 games i silver - alt han gjør er å spille. Joda, han ser på replays og day9, men han analyserer ikke, han gjør det kun for underholdning. Jeg har analysert alle games jeg har spilt på ladder, og det tok bare 45 wins før jeg nådde diamond.

Ja, det absolutt beste rådet for å bli bedre er å studere ditt eget replay. Du får gjerne tips om å scoute mye, lære builds, se day9, se proffer som spiller, men å se hva du selv gjorde feil når du tapte er rett og slett det mest lærerike.

 

F.eks. i begynnelsen da jeg var rundt silver/gold visste jeg at å scoute var viktig. I den ene PvZ jeg spilte ble jeg temmelig overkjørt. Lurte på hvorfor, og fyrte opp replayen med en gang. Zergen hadde sneket til seg en gold-expansion som jeg ikke oppdaget, fordi jeg ikke sendte proben ofte nok rundt omkring. Neste dag, på samme map, så scoutet jeg en Zerg som hadde relativt lite i basen. Ble mistenksom og sjekket gold-expansion. Jepp, grådig som han var hadde han tatt en gold-XP. Sendte kjapt noen Zealots bort, han måtte cancelle XP'en. Deretter gjorde han mange feil og jeg fikk en enkel seier. Tapet mitt dagen før ble utlignet bare fordi jeg lærte av mitt eget replay.

Endret av Patton
Lenke til kommentar

Finalen er jo den 18 desember?

 

AtW

For å hjelpe på vei:

 

 

 

TSL_Rain slo HongunPrime overlegent ved bruk av relativt cheesy måte å spille på.

Jinro er desidert mye bedre enn Rain, men ble knust av MC idag. Og nå skal MC spille mot TSL. Blir en walkover.

Men godt å se at protoss har mulighet til å dominere.

 

Lenke til kommentar

Er vel Flash som er den suverent beste i SC1 sirkuset den siste tiden uansett? Ikke Jeadong..

 

Er vel en av de få forsatt aktive Bonjwaene som spiller,

med tanke på at nada og boxer er over i SC2 sirkuset..

 

Og for de av dere som ikke vet hva en Bonjwa er.

 

Bonjwa is a term used to describe a player who dominates the StarCraft scene for a long period of time. A Bonjwa typically has an incredibly high winning-percentage and many successive title wins. Each Bonjwa has won 3 titles in the course of one year.

 

Dette er noe aldri Jeadong har oppnådd heller.

Endret av snakzz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...