Sacho_chan Skrevet 26. juli 2010 Del Skrevet 26. juli 2010 Jeg har lyst å pynte en marsipankake med skriver, men vil ikke kjøpe sånn ferdigbokstaver i sjokolade på butikken. Så har jeg sett på en del bilder fra forskjellige marsipankaker, der de bruker sjokolade til å pynte, skrive og dekorere. Så lurte jeg på hvor man får kjøpt sånn sjokolade? er det vanlig sjokolade? Og har noen tips til hvordan man kan skrive og pynte på kaken, slik at det blir fint? Takk på forhånd! Lenke til kommentar
Flimzes Skrevet 26. juli 2010 Del Skrevet 26. juli 2010 De bruker vel ofte sjokolade-saus. Står ofte sammen med gele, sjokoladepudding og andre desserter. Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 26. juli 2010 Del Skrevet 26. juli 2010 Smeltet sjokolade, alà kokesjokolade? Varm opp, fyll i en plastpose med et lite hull, og klem. Lenke til kommentar
Osecia Skrevet 1. august 2010 Del Skrevet 1. august 2010 Hvilken som helst type sjokolade fungerer. Evt. kan du søke etter amerikanske "icing" oppskrifter, en slags melismasse som kan tilsettes en hvilken som helst smak (sjokolade!) og formes både til bokstaver, tall og ridderslott. Massen faller ikke sammen slik som melis og marsipanmasser. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 1. august 2010 Del Skrevet 1. august 2010 Jobbet på Baker Brun i en måneds tid, og det er egentlig ikke noe mer enn en eller annen form for hard sjokolade som smeltes forsiktig, fylles i noe sprute-vennlig og danderes pent på kaken. Konditorene der laget et kremmerhus av matpapir, fylte det og brettet sammen på toppen. Etterhvert stivnet sjokoladen, og da ble den lagt oppå en lun varmeplate til sjokoladen var flytende igjen. Jeg lekte meg litt med dette, men det er absolutt ikke så lett som det ser ut. Konditorene fortalte at de hadde én time daglig med sjokolade-skjønnskrift-trening på skolen. Lenke til kommentar
Sacho_chan Skrevet 1. august 2010 Forfatter Del Skrevet 1. august 2010 Takk for gode tips! Lenke til kommentar
Thefka Skrevet 11. august 2010 Del Skrevet 11. august 2010 Aldri mer skal jeg benytte "sjokoladeblondene" til freia. De smaker ikke engang sjokolade, men mer som gammel kjeller eller støvete skap. 1 Lenke til kommentar
Sacho_chan Skrevet 14. august 2010 Forfatter Del Skrevet 14. august 2010 Aldri mer skal jeg benytte "sjokoladeblondene" til freia. De smaker ikke engang sjokolade, men mer som gammel kjeller eller støvete skap. hehe xD Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå