Gå til innhold

Hvilken krank? hjelp!


DirtJump

Anbefalte innlegg

Har akkurat vært å henta nye ramma mi.. Den er brukt fra før av, og jeg skjønner ikke hvilken krank som skal sitte der!! Eneste jeg veit er at det skal sitte en BMX krank der :hmm: På ene siden ser det også ut som om det er et lager av no slag. Skal det tas ut? :hmm:

 

Det er snakk om en Mongoose Ritual 4130 CroMo..

 

Bilde av "Lageret": http://bildr.no/view/691664

 

 

Kan noen evt finne et lager som passer? :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.bab.no/

 

Deler er vel ofte billigere i England enn Norge, lenge siden ejg har bestilt deler. Mener å huske at det ikke må betales toll på sykkeldeler. Men evt moms 25%. Husker ikke om chainreaction ville skrive ned prisen på pakker så du slipper toll og moms. eller evt. sende som gave. Husker ikke om du får gratis frakt for over 900 kr eller noe. man får det vanligvis på en uke. Det pleier å lønne seg å bestille fra ut landet hvis du skal bestille. vet ikke hvor du bor. Men det er jo altids bedre å handle i en vanlig butikk pga servis.

Lenke til kommentar

Jaa.. Men det lageret som jeg viste bilde til,skal det fjernes,eller hva skal skje med det? :p

 

Er det to lager der? ett på hver side? hvis det er det skal du ikke måtte gjøre noe. hvis det mangler ett lager så skal det bare være å putte inni den stangen mellom krankarmene, og skru på krankarmene.

Lenke til kommentar

Kun et lager. Men jeg får ikke den #stanga# gjennom lageret.. også når jeg kjøper nye lager,åssen får jeg bort det gamle da? er det bare å slå det ut? ;)

 

Får ikke den stanga gjennom lageret? da er vel stangen for store eller lageret for lite. Jeg viste ikke att men kunne få de i forskjellige størrelser.

Lageret er bare å slå bort litt forsiktig. Hvis du skal sette inn nye lager så er det best å putte de i fryseren først, så slå de inn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...