Gå til innhold

Nyheter i slo-mo


Anbefalte innlegg

Vil bare si at jeg synes mange av nyhetene på forsiden, som dere vanligvis henter fra andre websider, har en tendens til å komme 1 dag etter "best før"-datoen. Vet at dere ikke besitter noe eget nyhetsbyrå, men hvis dere skal forvente å kunne virke seriøse hva gjelder nyheter, hadde det nok ikke vært så dumt å satset litt på å få til litt ferskere nyheter, i stedet for at alle nyhetsnotisene deres skal være et ekko av gårsdagens nyheter.

 

Og hvorfor må dere kommentere (med link) nesten hver artikkel på søstersidene deres? En artikkel på gamer.no, windows.no, programmer.no eller sourcecode.no har ikke direkte noe med hardware å gjøre (godtar at overklokking.no, barbara.no, akamera.no og amobil.no delvis kan forsvares med å være hardware). Vet at dere ønsker å øke antallet besøkende rundt omkring på sidene deres, men hvorfor skal de hardware-interesserte lide for deres overdrevne (?) satsning med søstersider? Slik sett kan det muligens også vurderes som at dere gjør selv en bjørnetjeneste, ved at folk knapt trenger å besøke søstersidene deres for å holde seg oppdatert, og kun stikke innom når det er noe nytt å lese. Og er ikke begrunnelsen for å blande alt i en stor gryte og gi det tilnavnet hardware.no med at "mange som er på hw.no er også interessert i programmering og spill og andre ting" med på gi et inntrykk av at dere har tatt dere vann over hodet med alle søstersidene deres, og at dere er villig til å la det gå utover de hardware-interesserte leserne, ved å nedprioritere dem? Hvorfor ikke la sidene i større grad kjøre sine egne løp.

 

Det er mulig jeg har hørt en forklaring på det siste spørsmålet før en gang for lenge siden, men skader ikke å få den en gang til.

 

Heldigvis finner man ikke brunost-klumper, yoghurt-rester og et hint av rømme i en kartong med lettmelk fra Tine meierier(, selv om det kanskje høres fristende ut for dere? ;) )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og forresten:

 

Hva med klokkeslett i tillegg til dato for når nyhetene/artiklene ble publisert? Anser dette som nyttig, da man kan sammenligne forskjellige/uavhengige nyhetskilder og sammenligne graden av ferskhet for hver nyhet. Det skulle det vel ikke være så altfor krevende å implementere.

 

Og hva med mulighet for også å kunne diskutere alle nyhetsartikler/-notis (de på hw.no i hvert fall) i forumet, slik det er på de lengre selv-produserte artiklene deres.

Lenke til kommentar
Vil bare si at jeg synes mange av nyhetene på forsiden, som dere vanligvis henter fra andre websider, har en tendens til å komme 1 dag etter "best før"-datoen.

 

Vi forsøker å presentere så ferske og interessante nyheter som mulig, men det er klart at vi alltid har noe å hente. Derfor kunne det vært fint å se et par eksempler på nyheter du mener er "utdatert" når de ble publisert.

 

Og hvorfor må dere kommentere (med link) nesten hver artikkel på søstersidene deres? En artikkel på gamer.no, windows.no, programmer.no eller sourcecode.no har ikke direkte noe med hardware å gjøre (godtar at overklokking.no, barbara.no, akamera.no og amobil.no delvis kan forsvares med å være hardware).

 

Vi har i lengre tid vært klar over denne problemstillingen og er ganske bevisst på hvilke ingresser vi slipper igjennom fra søstersidene. Hvis du ser på forsiden idag er det forholdsvis få ingresser fra søstersider i forhold til hva Hw.no har produsert selv. For noen kan selvsagt dette også virke mye, mens andre synes vi skal publisere flere ingresser fra søstersidene. Dette er en vanskelig balansegang som vi gjerne tar i mot tilbakemeldinger på.

 

Den beste løsningen vil helt klart være muligheten for å skreddersy forsiden etter hvilke ingress-typer/grupper man ønsker å vise.

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar
Derfor kunne det vært fint å se et par eksempler på nyheter du mener er "utdatert" når de ble publisert.

F. eks. "MSN Messenger 6.0 er klar" og "Microsoft saksøker spammere" Begge nyhetene er datert 19/6 hos dere, men itavisen.no hadde disse på nett ved 14:30-tiden 18/6. Selv syns jeg ikke dette er "breaking news", men itavisen.no var likevel ute en god stund før dere. Nyheter er nyheter :)

Lenke til kommentar

Jepp. Det er to av mange eksempler. Nå senest også Nero 6-nyheten.

 

Hva med forslaget om klokkeslett på nyhetene (ikke nødvendigvis på forsiden, men i selve artikkelen)? Og hva med muligheten for å diskutere alle nyheter i forumet i en tilhørende tråd, slik det er med enkelte utvalgte nyheter nå i dag?

Lenke til kommentar
Jepp. Det er to av mange eksempler. Nå senest også Nero 6-nyheten.  

 

Hva med forslaget om klokkeslett på nyhetene (ikke nødvendigvis på forsiden, men i selve artikkelen)? Og hva med muligheten for å diskutere alle nyheter i forumet i en tilhørende tråd, slik det er med enkelte utvalgte nyheter nå i dag?

 

Så vidt meg bekjent kommer begge disse delene når vi etter hvert kommer til å gå over til et nytt publiseringssystem som er i betatesting for tiden (gamer, amac og amob er forsøkskaniner)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...