Gå til innhold

Den offisielle 6xxx tråden, med link til drivere og prisguide


Goodall

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Asus 6970 til 2799 hos PS.

wow :dribble: Nå fikk jeg seriøst lyst til å gjøre samme "tabbe" som rundt denne tiden i fjor hehe.

 

 

Ang. testen til hw.no

Akkurat nå benyttes følgende drivere:

 

•Catalyst 10.3 for HD 5000

•Catalyst 10.10 for HD 6000

•Forceware 257.21 for GTX400

•Forceware 260.20 for GTS400

•Forceware 269.99 for GTX500

Det står at de skal oppdatere testoppsettet i januar og kanskje vi da har bedre drivere med i spill.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Hvordan kan HW.no si at 570 er bedre enn 6970, mens HardOCP sier det motsatte? Er testriggene så forskjellige?

10.10 driveren som hw.no bruker er vel knapt designet for dette kortet, HardOCP har en mye ferskere driver, men fremdeles ikke siste de heller, men i allefall levert av AMD for bruk med dette kortet. Hadde en eller annen ny eier av HD6970 klagd på ytelse/stabilitet og svart 10.10 på driverspørsmål fra andre som vil hjelpe, så hadde det nok vanket en pekefinger eller to, samt noen hevede øyebryn... Om det stemmer at hw.no bruker 10.10 driveren som de så stolt linker til, så må jeg bare gi meg ende over... :no:

Endret av Ourasi
Lenke til kommentar

Det som er positivt selv med dårlige drivere ennå er at de nå ser ut til å slå Nvidia på SLI/CF skalering, selv siste 5xx serie.

 

Skal man da først ha 2 toppkort er 2xHD6970 til 2799,- per stykk ingen dårlig deal med ytelse på nivå med 2x580.

 

Har du lyst på to kort, så er denne multiGPU testen av Cayman/570 et must å lese...

Tar man med i regnestykket at HD6970 er billigere eller koster det samme som GTX570, men gir ~2xGTX580 ytelse i CFX, så får man massiv ytelse for pengene (i multiGPU verden selvsagt)2x HD6970 til 5600,- virker jo helt villt bra deal..... Det er ikke ett eneste spill jeg har skjekket ikveld som ikke skalerer i særklasse, nytt eller gammelt... Kan vi avlive multiGPU problematikken for godt mon tro......

Endret av Ourasi
Lenke til kommentar
Fruen har lovet meg en overraskelse til jul... nevnte at jeg tenkte på å bestille det nye AMD kortet nå og da klaget hun på at man ikke skal kjøpe slike ting rett før jul... kunne jo komme til å ødelegge overraskelsen :!: Hvis det er det jeg tror det er blir jeg MEGET glad

 

I så fall vært sin vekt i gull!, hvor finner man noe slikt'?.

 

Forøvrig som forventet på ytelse for min del, litt lavere på pris. Minner meg om 38xx release, der de har innsett at kortet er generelt svakere og tar da tak i prisen i steden, ikke dumt det.

Lenke til kommentar

Hmm, ble litt skuffet her. Ble matet med teskje det at det var håp på at de kunne bli bedre enn 580 og var VARTIFAL bedre enn 570, men så hører jeg nå at den er UNDER 570?` :hmm:

 

Hjertet hoppet når jeg så prisen på komplett ( 2,8 - 3,1k ) Men så kom jeg hit og da døde entusiasmen litt. Jeg hører pratet om drivere og crossfireskalering, men jeg kommer nok ikke til å kjøre på med 2x 6970 i begynnelsen. Har nok ikke råd til det. Er dere HELT sikker på at ytelsesforskjellen med de nye driverene blir SÅ stort mye bedre, eller er det bare spekulering? Kan vel ikke forvente så mye konkurranse mot 580 alikavel, kan jeg det? :(

 

AMD oppsett blir det alikavel så på en grei pris som det er det vel ikke verdens ende, men en del mer ytelse ville vært bra. :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...