Gå til innhold

Maxtor, Seagate eller Western?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg står overfår valget av disse tre HDene:

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...=9&GrpID=1&s=pl

 

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...=9&GrpID=1&s=pl

 

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...=9&GrpID=1&s=pl

 

 

Hvilken av disse anbefales?, vil gjerne høre fordeler, ulemper osv...

 

Alle har jo nesten lik pris så det spiller ikke så stor rolle, har mest lyst på en som ikke bråker for mye og en som jobber raskt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er vel slik at alle de diskene du navner der er disker som utvilsomt holder et høyt nivå. Personlig ville jeg gått for WD. Enig med han som sier at: Har du et par kabinett vifter så hører du ingenting fra diskene dine. Har selv 3wd disker, eneste gangen jeg hører dem er nå maskinen står på om natten, for da har jeg skrudd rpm på samtlige vifter til nesten null.

Lenke til kommentar

Satt akkurat en 80gb Seagate 7200 disk inn i en p3 maskin her, der er det temp regulert psu vifte etc, så den er meget meget lydløs. Den disker HØRER jeg faktisk ikke om jeg har lokket av engang :yes:

 

I mine øyne er utvilsomt Seagate disken å foretrekke, da jeg har hatt et par 120gb 8mb wd disker i sin tid, ikke akkurat den mest stillegående. Seagate disken har null kjøling også, ikke varm i det hele tatt etter mye diskaktivitet (lunken temp).

Lenke til kommentar

WD hadde jeg gått for. Har nett bygd to identiske maskiner med 120 Gb Seagate og en 120 Gb WD som eneste forskjell. Det er brukt Radeon 9700 Pro Ultimate Edition som skjermkort. Hører ikke noe til hardiskene, men litt støy fra strømforsyningen til Chieftech kabinettene. WD :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...