Gå til innhold

7.1 anlegg spiller bare 5.1


Anbefalte innlegg

Hei da jeg oppgraderte Lydkortet mitt til et Creative X-FI TITANIUM FATAL1TY champion så får jeg ikke alle mine høytalere til å fungere, bruker Creative Gigaworks S750 høytalere, og side høytalerene vil ikke spille noe lyd. Jeg har sittet opp 7.1 anlegget og når jeg skal "teste" det i lydkortinstillingene spiller den en testtone i alle høytalerene utenom dem 2 jeg har på siden. Før spillte også alle høytalerene musikken min, men nå spiller bare 2 av høytalerene musikk.

 

I manualen jeg fikk med lydkortet står det en instruksjon med mine høytalere der dem plugger i 4 3,5mm plugger, men mine høytalere har bare 3 plugger merkelig nokk. Hadde vært greit og hvertfall kunne spille musikk på alle høytalere, noen som vet hvordan jeg kan stille det inn?

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

det du skal gjøre er: du kjøper en audio han til han kabel ( http://kitchendinner.com/img/Electronics/cables-unlimited-35mm-male-to-male.jpg ) og plugger den inni den grå porten baki subben, også plugger den inni den grå porten på lydkortet ;) har samme høytalerene, og Creative X-Fi Titanium lydkort, spiller kjempebra, men om du høre slumring i subben, kan det hjelpe litt å ta ut filteret inni subben ;)

Lenke til kommentar

Hehe "løste" problemet for 364 dager siden! :thumbup:

Fant ut at det ble så mye kabler med 7.1 at jeg tok vekk 2 høyttalere og er fornøyd med 5.1.

ojja xD menne har du hatt noke problem med sub-en din? med at du spele en del bass, så blir det slumring i bassen, men det e berre på sanga då subben må blåse ut mykje luft.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...