Gå til innhold

Brukskonto i minus eller regning ikke betalt?


banned

Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp betalt mastercard med siste rest av penger på brukskontoen, noe som vil si jeg har svært lite penger nå.

Jeg betalte regninga etter kl. 12 i dag, og det trekkes vel da fra kontoen i morgen. Det jeg da lurer på er om jeg i dag skulle finne på å bruke pengene som da fortsatt står på brukskontoen (tror jeg?) vil hele regninga i morgen ikke bli betalt eller går brukskontoen i minus?

 

 

Håper noen skjønte noe av dette!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Pytt, det er bare penger.

 

Jeg har flere konti, på noen går betalinger igjennom, på andre ikke, når resultatet er overtrekk. Dersom du ikke har avtalt kontokreditt må du regne med høy rente på overtrekket, og bør dekke inn underskuddet så fort du kan.

Lenke til kommentar

Eneste måten å få overtrekk på konto er hvis du betaler flere utgifter (totalt større enn saldo) på en så kort tid at kontoen ikke klarer å få deg med seg (dermed får du ikke "ikke disponibelt beløp") Når jeg har hatt regninger som overskrider disponibel saldo, får jeg beskjed om at regningen ikke blir betalt, men vil fortsette å prøve i 3 dager.

Lenke til kommentar

hvis du har lagt en regning til forfall og så bruker pengene FØR regningen er trukket fra konto så kommer den 99% sikkert IKKE til å bli betalt.

Du vil neppe få minus på kontoen, men regningen vil stå ubetalt. Du kan ikke betale en regning med penger du ikke har, dersom du ikke har avtalt kontokreditt.

 

 

Eksempelet med bensinstasjonen blir noe annet, siden han da har tatt ut en vare fra bensinstasjonen som da selvsagt må betales for. Dette har skjedd fordi bensinstasjonen sikkert ikke fikk kontakt med banken i øyeblikket han handlet, eller at automaten har brukt visa delen i kortet hans.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...