Gå til innhold

Den lille påleggstråden - Diskuter ALT om pålegg man kan ha på brødskiva!


nybb

Spørsmål om pålegg.  

37 stemmer

  1. 1. Hvilket "basispålegg" bruker du oftest på skiva?

  2. 2. Hvilken ost liker du best?

  3. 3. Hvilket kjøttpålegg er best?

    • Skinke
    • Krydderskinke
    • Servelat
    • Ribberull
    • Salami
    • Hamburgerrygg
    • Okserull
      0
    • Krydret lunsjrull
      0
    • Dansk salami
  4. 4. Hvilket syltetøy er best?

    • Jordbærsyltetøy
    • Bringebærsyltetøy
    • Aprikossyltetøy
      0
    • Blåbærsyltetøy
    • Kirsebærsyltetøy
      0
    • Eplemos


Anbefalte innlegg

Dette er den ultimate tråden når det gjelder pålegg, og det man bruker å ha på brødskiva.

 

Her kan man komme med tips og erfaringer angående gode merker, påleggskombinasjoner og annet som har med pålegg å gjøre.

 

- Gjerne legg ut bilder av maten

- Gjerne anbefal oss utenlandske merker

- Gjerne skriv hva du liker å kombinere

- Gjerne kom med inspill om å benytte annen type mat som ikke er ment som pålegg, som pålegg!

- Gjerne kom med tips om tilbehør som majones, salater, frukt, grønnsaker og bær!

 

Slå løs kreativiteten, og få frem ditt budskap angående pålegg!

Endret av nybb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

419532.jpg

 

419422.jpg

 

På ristet brød, med agurk, tomatskiver, paprikaringer og rødløk :love:

 

Spiser også mye kylling/kalkunpålegg, kokt skinke og hamburgerygg. Jeg skjærer opp brød i skiver og fryser. På den måten kan jeg ta opp antall skiver jeg vil ha, varme i brødristeren noen minutter og få ferskt brød hver dag.

Lenke til kommentar

Digg anaconda!

'Tørr' brødskive blir så mye bedre når man mikser og trikser litt med diverse påleggssorter og tilbehør som grønnsaker (ikke minst sunnere!)

 

Her også går en del i kyllingpålegg, spesielt kyllingsalat! Ofte oppå kjøttpålegget :love:

Lenke til kommentar

Hallo liksoooooom. Ingenting slår makrell i tomat med frokostsalat på brunnen, vårløk, mais og pepper på toppen! Aldri spis makrell i tomat etter den er åpnet/vært i kjøleskapet, fordi da smaker den sinnsykt crappy.

 

Ja, dette spiser jeg kun når jeg er hjemme.

http://www.stabburet.no/eway/imgstore/24be5ec281.jpg

 

...og ikke minst denne leverposteien!

http://www.vitahjertego.no/_attachment/38117/binary/41419

 

Bildene kom ikke opp, jo? Whatever...

Endret av Frk. Snasen
Lenke til kommentar

Hva med "sære" påleggsblandinger? Regner med de fleste av oss liker en kombo av pålegg som andre bare responderer med "HÆH ETER DU DET DER" til?

 

Jeg kan ta noen eksempler, og vet at det ene er nokså utbredt mens det andre kanskje er litt mer... spesielt - men det er godt! Jeg lover!

 

1. Brunost og bringebærsyltetøy. Eller jordbærsyltetøy.

 

2. Grov leverpostei og bringebærsyltetøy. Eller jordbærsyltetøy.

 

 

Nåh, tenker hvertfall den siste der fikk flere til å rynke litt på nesen.

 

Ellers har jeg et par saftige sandwich-sammensetninger som smelter som smør når spises, og det er:

(bunn til topp i sandwich)

Ciabattabunn, varm og nystekt.

Italiensk salat

Salami

Ost

Paprika og annet grønnsaksnakks.

Litebitt italiensk salat igjen

Ciabattatopp, varm og nystekt.

 

Mmmm, smelter på tungen. Kan også bytte ut ciabatta med f.eks Hattings grove, håndverkere, eller andre rundstykker.

 

God gammeldags Chicken BLT er jo også en klassiker, her i rendyrket form:

Baguettebunn

Stekt kyllingfilet

Bacon, bacon, bacon, bacon, bacon, bacon, bacon. Nevnte jeg bacon?

Salatblad - rapid eller isberg.

Tomatskiver

Baguettetopp.

 

Tilsett majones eller annet digg hvis du vil jazze den opp litt.

 

Disse ferdige baguettesalatene til Denja er også freske som pålegg under kjøtt&ost og er heller ikke vanskelig å replikere selv på kjøkkenet om man vet bakfrem på en kniv.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Eller brødskive med bare banan, det spiste jeg mye før i tiden. Ellers går med mye i hvitost med agurk eller paprika, salami med agurk og majones, leverpostei med tomat og majones. Når jeg skal ha brødskive vil jeg at det skal gå fort, og bruker sjelden tid på å lage noe mer fancy enn det. :p

Lenke til kommentar

Mine favoritter:

Denja baguettesalat(skinke og løk) + kokt skinke

Kaviar

Makrell i tomat

Skinkeost

Salami + majones (klassiker som tar 5 sekunder å klasje på brødskiva)

Melk er obligatorisk for alle overnevnte.

Også har man jo selvfølgelig ost + skinke+ krydder/ketchup som man varmer i mikroen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...