osse-mon waits for alice Skrevet 16. februar 2011 Forfatter Del Skrevet 16. februar 2011 Fiskeboller blir det neste gang.. men pakken bruker stort sett 10-15 dager på turen, da Lenke til kommentar
;_; Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 (endret) Kanskje det blir litt hijacking av tråden, men jeg satser på at det går fint. Jeg skal til England i april, så jeg har tenkt litt på å ta med noe typisk norsk mat, noen tips? Endret 28. februar 2011 av ;_; Lenke til kommentar
Hanske Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Kanskje det blir litt hijacking av tråden, men jeg satser på at det går fint. Jeg skal til England i april, så jeg har tenkt litt på å ta med noe typisk norsk mat, noen tips? Ja... Jarlsberg får du overalt, og brunost, sjokolade, Lerums syltetøy, og masse godteri får man i den norske sjømannskirken i London. Pinnekjøtt er jo et alternativ, men det må være røkt. Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 1. mars 2011 Del Skrevet 1. mars 2011 Kanskje det blir litt hijacking av tråden, men jeg satser på at det går fint. Jeg skal til England i april, så jeg har tenkt litt på å ta med noe typisk norsk mat, noen tips? Lefser. Lenke til kommentar
Mr. Hermonella Skrevet 1. mars 2011 Del Skrevet 1. mars 2011 Kanskje det blir litt hijacking av tråden, men jeg satser på at det går fint. Jeg skal til England i april, så jeg har tenkt litt på å ta med noe typisk norsk mat, noen tips? Bor ikke LordKat i New York? Lenke til kommentar
;_; Skrevet 1. mars 2011 Del Skrevet 1. mars 2011 Pinnekjøtt Tenkte kanskje litt mer i retningen av lett-tilbredelig mat (jeg kan i hvertfall ikke lage pinnekjøtt ) Tørrfisk. Ikke noe fisk Men takk for forslaget uansett Kanskje det blir litt hijacking av tråden, men jeg satser på at det går fint. Jeg skal til England i april, så jeg har tenkt litt på å ta med noe typisk norsk mat, noen tips? Ja... Jarlsberg får du overalt, og brunost, sjokolade, Lerums syltetøy, og masse godteri får man i den norske sjømannskirken i London. Pinnekjøtt er jo et alternativ, men det må være røkt. Tror det blir begrenset med tilgang til London, så jeg vil helst ta med meg så mye så mulig hjemmefra. Har skrevet ned brunost og sjokolade (hvilke sjokolader? Tenkte Stratos, Melkesjokolade og Firkløver, noen andre?) Kanskje det blir litt hijacking av tråden, men jeg satser på at det går fint. Jeg skal til England i april, så jeg har tenkt litt på å ta med noe typisk norsk mat, noen tips? Lefser. Noen spesielle du tenker på? F.eks Lierne Tykklefse uten noe/med kanel? Kanskje det blir litt hijacking av tråden, men jeg satser på at det går fint. Jeg skal til England i april, så jeg har tenkt litt på å ta med noe typisk norsk mat, noen tips? Bor ikke LordKat i New York? Jo, hehe, men jeg skal besøke noen i England. Lenke til kommentar
Hanske Skrevet 1. mars 2011 Del Skrevet 1. mars 2011 (endret) Daim er en god, norsk sjokolade. Jeg tror den har vært solgt i England som Dime, men jeg har ikke sett den der på lenge. Smash kan du jo ta med. Eller Bergene Melk. Selv om den er ny, virker den tradisjonsrik... Men når det gjelder norsk tradisjonsmat, er veldig lite av det lett tilberedelig. Med mindre du tar med Fjordland kjøttkaker, da Flesk og duppe er noe jeg selv lager, hvis jeg er alene hjemme. Flesk får du i England, og duppen er bare en boks viking-melk. Du får lignende melk i England, også. Endret 1. mars 2011 av Hanske Lenke til kommentar
Xaser Skrevet 1. mars 2011 Del Skrevet 1. mars 2011 Spekemat er tradisjonsrikt og krever ikke tilberedning så det kan du ta med. Multer/multesyltetøy kan være tradisjonell ting. Lenke til kommentar
Alpakasso Skrevet 1. mars 2011 Del Skrevet 1. mars 2011 Så det blir en runde tre? Veldig artige episoder, bare pass på å ikke bli for repetetiv i valgene. Og for all del, ta med mer ekle/spesielle saker. Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 1. mars 2011 Del Skrevet 1. mars 2011 Ikke ta med mer sjokolade Osse. Lenke til kommentar
Xaser Skrevet 1. mars 2011 Del Skrevet 1. mars 2011 Om det blir en runde til stemmer jeg absolutt for å sende tradisjonsmat fremfor vanlig mat fra supern. Mye av tradisjonsmaten er kraftig speket, tørket eller lignende slik at den tåler turen. Hadde vært artig med f.eks. pinnekjøtt (eller enda bedre smalahove), men da må han gidde å tilberede det. Lutefisk, tørrfisk, spekemat er og tradisjonsmat som tåler transporten. Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 8. mars 2011 Forfatter Del Skrevet 8. mars 2011 Lutefisk som tåler turen? Det hadde jeg aldri trodd.. Spekemat, fiskeboller og tørrfisk står på planen i alle fall. Sjokkisen fikk han mengder av fordi han liker den Kom gjerne med drikkeforslag også Lenke til kommentar
Hanske Skrevet 8. mars 2011 Del Skrevet 8. mars 2011 Nøgne Ø. Uten tvil verdens beste øl. Lenke til kommentar
Xaser Skrevet 8. mars 2011 Del Skrevet 8. mars 2011 Nøgne Ø. Uten tvil verdens beste øl. Nøgne Ø er uten tvil Norges beste og et av verdens beste bryggerier, de brygger dog ikke så mange unike norske brygg, det er heller veldig typeriktige øl av de veletablerte øltypene internasjonalt (porter, stout, pale ale, brown ale, IPA osv.) og eksporter mye til USA, så Nøgne Ø er kanskje ikke det beste til dette. Haandbrygeriet har en del øltyper som er unikt norske og som har skåret veldig bra i øltester. Men trolig det mest norske ølet du kan sende er Aas Bock som selv om det kommer fra en fabrikk har holdt veldig høy kvalitet. Aas Bryggerier har jo og en spesiell historisk plass i Norsk ølbrygging. Aas Bock er og i lager hos de fleste vinmonopol og ikke eksportert så vidt meg bekjent. Lenke til kommentar
Hanske Skrevet 8. mars 2011 Del Skrevet 8. mars 2011 Kanskje det hadde vært noe. Osse: Hva med tran? Eller noe norsk snacks, som ostepop? Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 8. mars 2011 Del Skrevet 8. mars 2011 Ostepop har de i USA, så intet nytt der. Tran hadde vært jævlig bra ja. Lenke til kommentar
Hanske Skrevet 8. mars 2011 Del Skrevet 8. mars 2011 Ostepop er forresten svensk når jeg tenker meg om. Men igjen, tran! Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 9. mars 2011 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2011 Tran kan være greit, selv om de strengt tatt har det tilsvarende i Cod Liver Oil Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå