Gå til innhold

Jeg sliter med å forstå at dette brødet er grovt


Anbefalte innlegg

Nok en lignende tråd ;)

 

IMG_1508_120_jpg_358299b.jpg

Vann, havre (16,4 %: havrekli, havregryn, sammalt havre), sammalt mel av hvete og rug (32,3 %), hvetegluten, gjær, tørket surdeig av hvete, rapsolje, salt, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300 og enzym).

Næringsinnhold pr. 100 g

 

Energi 922 kj/219 kcal, protein 11 g, karbohydrat 32 g, derav sukker 1 g, fett 4 g, hvorav mettet fett: 0,1 g, enumettet fett: 1,5 g, flerumettet fett: 1,5 g, kostfiber 5,7 g, natrium 0,3 g

 

Dette brødet fra Goman er 100% grovbrød - uten hele korn og smaker ikke grovt overhodet. Hadde jeg fått dette uten å se på pakken hadde jeg gjettet at det var 30-35% grovt.

Nå har jeg ikke spesielt mye peiling på kosthold, men jeg trodde at brød måtte ha hele korn i seg for å være grovt? Hva er evnt ulempen med å ikke ha hele korn i et grovbrød?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...