Gå til innhold

Kjøp av android tablet?


dePt

Anbefalte innlegg

Heisann,

Det nermer seg madammens bursdag og jeg er omtrent blottet for gode ideer.

Det at hun skal mye ut å reise det kommende året, samt. at hun er midt i studiene fikk meg til å tenke i retninger av lesebrett. Jeg prøvde å forhøre meg litt om hvor prioritetene hennes ligger men svaret var litt Ole brumm, "Ja takk begge deler".

Hun ønsker seg både muligheter til å lese bøker, samt se filmer og surfe. Alternativene begrenser seg vel da til en android tablet, da iPad er uaktuell mhp. pris.

 

Tablet markeder er pr. dags dato relativt begrenset til kjipe kinesiske knockoffs av iPad som kjører android 1.5. Dette er ikke et alternativ i mine øyne. Kravene må være 7" skjerm eller større, full android 2.1 støtte, tilgang til wifi (3g er ikke nødvending, men et + om den støtter sim), god batterilevetid samt. fint dessign. Prisen burde heller ikke overstige 3000,- ferdig importert.

 

Spørsmålene mine til dere er da som følger:

1. Er et android tablet det beste alternativet når et enkelt lesebrett ikke strekker til?

2. Vil det heller lønne seg å avvente til f.eks jul i håp om at nye levereandører (f.eks msi med tegra2) er kommet på markede?

3. Har noen et konkret tablet å vise til som kanskje kan dekke hennes behov?

 

Takker for svar,

-dePt

Endret av dePt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har låst meg litt fast på notion ink adam, men denne får jeg vel ikke fatt på før i november, som er noe i seneste laget. Må nok se meg etter andre alternativer i første omgang. Vurderer fortsatt å kjøpe en kindle 2 eller dx som hun kan ta med seg på tur, så får vi heller selge den ved en senere anledning.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...