Gå til innhold

Hjemløse og morløse kattunger funnet – hva gjør man?


Anbefalte innlegg

I går forbarmet jeg og min kone oss over et par forkomne kattunger vi har observert i veikanten i nabolaget siden tirsdag kveld, og tok dem inn, vasket dem og ga dem mat og vann. De var tydelig reduserte, skraltynne og «sløve», og vi har ikke sett noen voksen katt i området så at de er morløse er rimelig sikkert. Vi ringte på i nabolaget men ingen av dem savnet noen kattunger så da er det nok villkatter det dreier seg om.

 

For å få det første unnagjort: de ble funnet på Grannes i Stavanger, så hvis noen her i forumet bor i Stavanger eller omegn og har lyst på et par kattunger så er det bare å ta kontakt. De er sikkert rundt en 3-4 uker gamle, så de kunne hatt godt av en kattemor som kunne lært dem opp litt. De vasker seg selv, men dovaner og slikt er ikke helt innprentet enda.

 

På mandag kontakter vi Dyrebeskyttelsen (som her i området er synonymt med Kari Mills hvis det navnet lyder kjent) da det vel er det eneste stedet som tar i mot katter her i området. Det beste ville så klart vært om vi klarte å omplassere dem.

 

Vi har vært inne på tanken med å ha dem selv også, men da vi er midt i en flytteprosess kunne vel knapt timingen vært dårligere. Dessuten så blir det vel en del kostnader initielt med veterinærundersøkelser og vaksiner og sånt? Noen som har noe begrep om hvor mye penger det vil dreie seg om?

 

Vi ringte veterinærvakta på lørdag for å høre om råd der, men alt vi fikk derifra var et bryskt og kort tilbud om å ta dem inn og få dem avlivet – noe vi aller helst vil unngå.

 

Her er et bilde av hjerteknuserne:

 

680373.jpeg

 

Slugger og Pjusken har vi kalt dem – bror og søster.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...