Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

borra random chick i skogen i natt. Føler meg meget lite smart atm


Gjest fylleangst

Anbefalte innlegg

Gjest fylleangst

ble nok litt for full i går ja og nå sitter jeg her med en helvetes fylleangst. Er egentlig ikke typen for one night stands, men hun var nok litt for deilig og litt for villig i går kveld...^^ Jeg anslo alderen hennes til 17 eller 18, noe som var feil. Hun ble 16 for noen måneder siden noe som iogforsei ikke er ulovlig, men jeg er jo snart 10 år eldre..

Vi endte opp i skogen hvor vi presterte å ha ubeskyttet sex og etterpå ditcha vi hverandre. Hu virka forsåvidt superfornøyd når vi skilte lag. Dårlig dømmekraft og ikke tenke konsekvenser i det heletatt, men slik er det nå..

Dårlige kompiser som ikke kan stoppe meg når de ser det går galt:/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det høres jo ikke ut som om du etterspør noen svar på dette? Uansett bør nok du og kompisene dine ta en runde på det å passe litt på hverandre i fylla, og du bør unngå å drikke deg så fra sans og samling at du koser med tiendeklassinger.

Lenke til kommentar

Destroyed by society.

Godt sagt.

No vel, kva vil du ha svar på, trådstartar?

Ikkje tenk på det, gjort er gjort. Men. Forsikre deg om at ho gjekk på p-piller, eventuelt tar ei angrepille seier berre eg.

Så lenge du slepp ein kid er det vel greitt. Begge var kåte, det er jo tross alt lovleg. Slutt å bekymre deg. Hadde alt gått på skinner hadde du aldri lært noko. Ingen er skada, alt er greitt. Alle erfaringar er gode å ha, uansett - tykkjer eg. Uansett kor gale, du vart berre sterkare og smartare av det. Så ikkje dvel over fortida.

Endret av steffenz
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...